sve prebaci u memoriju ne radi na sd kartici
Dobro vece svima
Imam Samsung Galaxy core 2,instalirao sam na SD karti IGO PAL Nextgen 9.18.27 pokrenuo sam APK sa uspehom instaliran barem mi tako pise,kada hocu da ga otvorim onda mi pise:Fali ili je nepotpun ordner /SDcard/IGO.
Ovde je objasnjeno ovako:
1---otpakovati sa "rar" Uradio
2---Kopirati ordner "IGO_Pal" u /storage/emulted/0 To nisam razumeo dali je to u Sys.Txt
3---Pokrenuti APK to sam uradio ali kako sam opisao pojavljuje se da je /SDcard/Igo nepotpun.Hvala na pomoci ako uspe dobro ako ne opet je dobro imam SD karticu koja radi.
Pozdrav
sve prebaci u memoriju ne radi na sd kartici
Zadnji uredio djukahr : 06-08-2018 u 14:33
Hvala ti,na odgovoru,sada kapiram zasto nece.
Evo ga tu skini i stavi točno kako vamo piše pazi neće drukčije raditi u kad prebaciš na SD karticu onda pokreni mobitelom APK i nakon instalacije kad bude pisalo da je gotovo ne pokreći navigaciju nego izađi i obavezno napravi restart mobitela i kad se ponovno mobitel upali i sve pokrene pokreni igo pal na ikonici i našteluj po sebi postavke i uživaj vamo nema mapa glasa i Hr sučelja mislim da to imaš i da znaš di ima vamo na forumu skinuti ja ga koristim od prvoga dana kad je izašao i nikad nije zakazao pozdrav i uživaj .
https://1fichier.com/?ka7y2xfhyf]iGO PAL 9.18.27.719974_SD.rar
instalirati na SD: Android / data / com.nng.igo.primong.palestine / files / iGO_Pal, i onda unutra sve što si skinuo stavi i apk. Hvala "mirkeclj" na trudu i upustvu.
Pre toga treba uraditi ROOT na telefonu i SD karticu formatirati u fat 32
Ne treba root na verzijama androida od 5 pa na dalje
Moj je Samsung galaxy core 2 4.4.2
Bookmarks