Ufff...najgore se vratit nakon tako dugog vremena izbivanja.
Sretno, i izdrži
pripremam se za odlazak na posao u ponedjeljak, nakon 6 tjedana doma.. neznam kaj je gore, bit dalje doma il na poslu gdje se nagomilao kaos.... ah..
Ufff...najgore se vratit nakon tako dugog vremena izbivanja.
Sretno, i izdrži
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ajde super da si se snašao i da si našao bolje mjesto za život u ŠvabenlanduViel Gluck!
Kaj se mene tiče, meni je 6. tjedan od kad radim od doma, i isto se polako vraćamo u urede. Nije da mi se baš da, jer raditi od doma mi je super - nema putovanja, više vremena, osjećaj da sam produktivniji, i imam veće dual monitore![]()
Jel moguće da nam je forum malo živnuo?Mario, Wild Boy....
Meni jubilarnih 10 godina kako sam tu...
Ja se vratio na posao nakon 4 tjedna i isto kaos. Sad bi opet doma...
Di ste *ebivjetri?
Ja radim svaki drugi tjedan ali na malo okretaja. Po kućama ne idemo,a po terenu idemo gdje nema nikoga. Maske,rukavice,pranje alata bla bla. Godi mi tjedan doma jer sam jako puno toga napravio što dugo odgađam...
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Hm, da....sad bi ja trebao kao nešto pametno napisat, ali ne pada mi ništa na pamet. I da se nitko nije usudio pitat "Na koju pamet"![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Iako umirovljenik,trebo si nešto pametno napisat a ne se samo čekirat.
Ma @sljaka je mladić, kakva mirovina. Još nas bude pozvao na onaj roštilj na Mrežnici koji smo dogovarali prije 15+ godina
---------- Post added at 08:27 ---------- Previous post was at 08:23 ----------
Evo treći edit, nesto Tapatalk zafrkava s quotanjem.
Uglavnom...
Hvala Mario, nešto izgubiš, nešto dobiješ. U svakom slučaju dobro je, grad mi paše a posla ima.
Još kad saznas da su neki ljudi u gradu ,i okolici, koje nisi vidio godinama...eh.
Tebi sretno s prilagodbom na novo\staro radno mjesto. Lijepo je raditi od kuće, sam svoj šef i lakša organizacija. Ma budes ti to pohvatao bez problema
---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:27 ----------
Di si Šmuki...znači praktički si na 30% radne snage, ajd sad si navikao prat alat, samo tako nastavi.
Bar si se malo odmorio, eto i neke koristi od ovoga. Kod mene se radi normalno, još danas i sutra pa 3 dana slobodno. Onda do 21.05. - ovdje je praznik pa 4 dana slobodno i tako. Laganica
---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:38 ----------
A malo da forum proradi
O pa Čestitam...ima neko pečenje, nešto? Budemo zajedno bacili janjca na ražanj
A vidim svima se teško vratit radit...radili bi a da ne rade![]()
Ma ne daj se. Bude uskoro godišnji![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-04-2020 u 08:33
Drugi tjedan G.O a slomit ću se duplo više nego da sam na poslu.
Po novom, u mirovinu se ide s 65 staža i 98 starosti tako da se izvinjavam šljaki.
Ajde...nekad i godišnji mora bit zaokupljen![]()
Kod mene laganini...spajanje, ništa posebno.
~ Powered by ®Note 10+ ~
Kod mene najtanji kabel 25mm2.
Ovdje je više održavanje. Lampe, kućne instalacije, senzori itd.
U BMW-u sam opet radio s visokonaponskim kabelima, Max. 185 i 240mm2
~ Powered by ®Note 10+ ~
U HR tako debelih ima ali ne puno. 150 je najčešći. Najdraži su mi zimi. Ko da drvo savijaš.
Imao sam sreću da ne radim na hladnom, ali čuo sam od kolega kako je "lijepo" po zimi .
Evo danas do 12h pa do ponedjeljka slobodan. Sutra malo za Stuttgart
~ Powered by ®Note 10+ ~
Šta se događa s forumom? jako teško se ulogirati, stalno izbacuje grešku. Konačno uspio nakon dugo vremena.
Ne znam. Evo konačno se uspio ulogirati na Tapatalku i vidim da je sve mrtvo na forumu. Šteta
Nismo odustali.
...barem i da pospamamo samo da se piše.
HC4L
Opa, mislio sam da su iskopčali kabele zauvijek![]()
Iako mi se aktivnost smanjila zbog svega ali i zbog općeg neposjećivanja foruma od strane svih,ja nisam više znao kome da se javim,koga da pitam šta se dešava,nitko se ne može ulogirati bla bla i danas reko ajd da probam i uspio....
U zakašnjenju vam želim sretan i blagoslovljen Božić i sve šta ide s tim.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
Ljudi, sretan Božić i Nova godina i sve najbolje! Naravno, uz želju da nam 2021. ne bude tako grozna kao 2020. Ajde, pandemija će biti akutalna još neko vrijeme, ali barem da ne bude potresa, poplava, meteora i svega ostalog što je ova godina donijela uz virus.
Također svima sretan Božić i sretna Nova!
Nažalost potresa se nismo riješili
Bookmarks