One i jesu podjeljene u 2 djela ali tebi to ne stane u navi nego stavi preko mapsursa što ti treba
Ne možeš instalirati na Garmin 660 - NT Unicode mape , imam isti takav uređaj (Garmin nuvi 660FM) i na njega idu NT mape !!?
Nisu ove mape kompatibilne s Tvojim uređajem ! Možeš instalirati samo NT mape , da bi uređaj korektno radio .
______
Pogledaj ovdje imaš po dijelovima (regijama) , pokušaj složiti neku kombinaciju :
City Navigator Europe NT 2019.20
http://cafe.mobil.hr/threads/82296-C...=1#post1104491
______ Važi za starije uređaje !
Na uređajima za Navigaciju "standalone model Nuvi ili sl...), mogu se instalirati 3 (4) detaljne Mape:
gmapbmap.img (bazna Mapa)
gmapprom.img (Originalna predinstalirana Mapa)
gmapprom1.img (dodatna Mapa)
gmapoem.img (brandirana Mapa)
Na SD karticu može se instalirati samo jedna Mapa u folder Garmin s ovim nazivom gmapsupp.img
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
One i jesu podjeljene u 2 djela ali tebi to ne stane u navi nego stavi preko mapsursa što ti treba
Njemu ne odgovaraju NTUnicode mape (to sam gore napisao) , on ima stari uređaj sličan ili isti kao i ja Garmin nuvi 660(FM) . Može uglaviti na MapSource i radit će , ali se pojavljuju problemi kod pretraživanja i ne prikazuje nazive gradove i ulica korektno . Koristi li MapSource onda neka stavi NT Mape bez obzira što su starije od ovih u naslovu Teme . Garmin inače preskače NT mape za jedno tromjesečje , znači da ih manje izbacuje odnosno 2 puta godišnje . Radi toga nisu manje kvalitetne (detaljnije) .
Hvala walter66.Probacu preko mapsorc mada sam malo zarđo nisam to dugo radio.
ako se ne varam trebo bi skinut mape nt za mapsorc a otkljucavo sam sa Garmin_Unlock_Generator_v1.5.
Možda sad ima neki noviji način otkljucavanja ili ako imate neki tutorijal.Hvala vam na odvojenom vremenu.
Možda će biti malo smiješno , jer dajem savjete za Garmin navigacije , a ne znam koristiti MapSource . Obično pronađem otključane mape po regijama ili nekoliko država povezanih u grupu , slično ovome : ITALY+SWISS+AUSTRIA+SLOVENIA+CROAZIA_NT 2019.20 Unlocked IMG bitno mi je da ima ove države u koje ću možda otići , a možda dodam na karticu Germany+Benelux , dalje vjerojatno neću voziti s obzirom na cijenu goriva .
Hvala vam svima,uspio sam riješit.
Bookmarks