Jel nije to bilo već negdje? Imao si pretplatu i ako si htio preko si mogao bonovimao oO
Najbolje od oba svijeta!
Nova Hibrid tarifa - pretplata i bonovi zajedno!
Kontroliraj troškove kao da si na bonovima, a ponesi vrhunski smartphone kao da si na pretplati!
Uzmi Hibrid tarifu na pretplatu i imat ćeš svaki mjesec isti račun, a što je najbolje - ugovorne obveze nema! Na početku mjeseca ti stiže svježa pošiljka od 6 000 jedinica (MB+MIN+SMS) iz pretplate koje koristiš kako god želiš. Ako ti zatreba još, do kraja mjeseca nadoplati svoj račun bonom i aktiviraj neku od Zmajskih opcija za još interneta, razgovora i poruka.
Jedno je sigurno, s Hibridom imaš najbolje od pretplate i bonova!
https://www.simpa.hr/hibrid
Jel nije to bilo već negdje? Imao si pretplatu i ako si htio preko si mogao bonovimao oO
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Sjetih se. VIP je to imao. I bio sam na toj tarifi.![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
malo da pohvalim t com......osoba je prošli mjesec dogovorila produljenje ug. obveze u sklopu akcije super tjedan huawei P10 plus po akcijskoj cijeni ...međutim navodno je nastala nestašica tog mobitela (i to samo kod njih) i ovih dana je telefonski kontaktiraju da joj taj mobitel ne mogu isporučiti i da li želi neki drugi normalno po aktualnoj cijeni....osoba je njima predložila neki drugi istog cjenovnog razreda ali sa dogovorenom akcijskom cijenom...međutim ,oni kažu da ne mogu tako i da sad to tretiraju kao njezin odustanak od dogovora i produljenja ugovororne obveze....
sad na stranu da je to izigravanje korisnika i da uopče ne služi na čast t comu,zanima me jel postoji način da ih se "prisili" na ispunjavanje dogovorenog....
znam da korisinik ima pravo bez razloga odustati u roku 14 dana ...a da li oni imaju pravo.....izmeđuostalog nisu ni odustali u tom roku,već je prošlo skoro mjesec dana...
Ne postoji nacin da ih prisilis da ti daju drugi mob po toj dogovorenoj cijeni.
Dobit ces odustajanje od produljenja ugovorne obveze i to je to.
Nadoplati se online
Kupi bon online i dobivaš dodatni iznos od 10% cijene bona na bonus računu. Ako si u Magenti 1 dobit ćeš još dodatnih 20%.
https://www.simpa.hr/
Nadoplatite račun bonom bilo koje vrijednosti na simpa.hr, putem HALO bona, SMSbona ili u T-Centru i dobit ćete 10% više na bonus računu.
Korisnici Hibird tarife u Magenti 1 ostvaruju dodatnih 20% vrijednosti bona na bonus računu bez obzira gdje je bon kupljen.
Kune s bonus računa koristite za mobilne usluge (pozive, SMS i internet), ali ih ne možete koristiti za kupnju tarifnih opcija ili druge usluge (npr. SMS parking ili 060 brojeve). Kad imate raspoloživi iznos na vašem glavnom računu i bonus računu, za korištenje mobilnih usluga prvo trošite kune s bonus računa.
Zadnji uredio Banderovo : 23-09-2018 u 20:28
Učini prijateljsku uslugu, podijeli svoje meagbajte, minute ili poruke iz Glanc opcije drugom Simpa korisniku.
Zašto bi to netko želio učiniti?
Ponestalo ti je megabajta, minuta ili poruka, a baš sad ne možeš kupiti bon – javi se frendu koji ima Glanc opciju da ti prebaci prstohvat svojih.
Ti imaš Glanc opciju i želiš pokloniti dio svojem frendu (ili sestri, tati, baki, susjedu…).
Imaš još bolji razlog za prebaciti Glanc? Reci nam na Facebooku.
Prebaciti Glanc skroz je lako
Samo pošalji SMS s ključnom riječi GLANC na broj 13636 i slijedi upute.
Prebaciti megabajte, minute ili SMS-ove može samo Simpa korisnik koji ima aktivnu Glanc opciju, a primiti ih može svaki korisnik Simpa tarife.
https://www.simpa.hr/usluge/prebaci-glanc
Produlji ugovor online 6 mjeseci prije isteka i zgrabi odličan Sony Xperia uređaj uz popust do 3.240 kn!
Više na: http://bit.ly/nova_Sony_ponuda
Skinite novi app
i uzmite 1GB
Kako do besplatnog gigabajta? Pratite korake u nastavku i aktivirajte opciju 1GB Moj T.
1
Izaberite uslugu na kojoj želite aktivirati besplatni gigabajt.
2
Uđite u rubriku Internet.
3
Unutar podatkovnog prometa izaberite Jednokratne opcije
4
Označite 1GB Moj T i aktivirajte svoj gigabajt.
https://www.hrvatskitelekom.hr/podrs...a#kakouzeti1gb
Još više megabajta, minuta i SMS-ova, a uz to i odličan uređaj po još boljoj cijeni...
Prelazak s bonova na pretplatu stvarno se isplati!
https://www.hrvatskitelekom.hr/pogod...z-na-pretplatu
PROMO 50 GB
Od 21. studenog 2018. godine do 31. siječnja 2019. godine, HT uvodi Internet opciju naziva 'Promo 50 GB' s kojom korisnici ostvaruju dodatnih 50 GB Internet prometa. Pretplatnik pogodnost može iskoristiti jednom unutar kalendarskog mjeseca. Opcija će biti dostupna putem aplikacije Moj Telekom te putem kanala za savjetovanje korisnika, i to bez dodatne naknade. Opcija je namijenjena pretplatnicima koji imaju ugovorenu jednu od sljedećih tarifa: Najbolja M, Najbolja L, Najbolja XL, Tarifa za Mlade, Najbolja Net M, Najbolja Net L, Najbolja Mala, Najbolja Start, Najbolja Pričam, Najbolja Surfam, Najbolja za Mlade, Najbolja Imam Sve, Najbolja Premium, Najbolja Mobile Net 4GB, Najbolja Mobile Net 10GB, Najbolja Mobile Net 50GB.
![]()
Da li mogu aktivirati ovih 50gb u obiteljskoj tarifi?
edit: Mogu, riješeno![]()
Nešto ne štima... prošli mjesec je uredno bilo
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
I meni sad radi, deinstalirao sam app,ponovo instalirao i aktivirao i sad je ok
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
EKSKLUZIVNO! Zbog maltretiranja radnika Nijemci izbacili šefa HT-a, 98% zaposlenika trpilo mobing!
Izvori bliski sindikatu HT-a otkrili su ekskluzivno za portal Paraf razlog današnje ostavke predsjednika uprave Hrvatskog telekoma, Davora Tomaškovića.
Kao razlog navode nedavnu anketu o međuljudskim odnosima u kompaniji, koju je među zaposlenima proveo njemački vlasnik po uzoru na Deutsche telekom. Ona je pokazala izuzetno poražavajuće rezultate. Od 3.600 radnika samo je njih 63-je napisalo da su zadovoljni na poslu dok su se ostali izrazili izuzetno negativno, navodeći šikaniranja, mobing i druge vrste maltretiranja od strane nadređenih.
Nijemci šokirani!
“Nijemci su bili šokirani rezultatima koju su pokazivali da je čak 98 % zaposlenika nezadovoljno u HT-u, navodi naš izvor. Odmah je sazvan izvanredni sastanak na kojeg je pozvan predsjednik Uprave Tomašković te mu je izravno rečeno da mora otići, jer je ugrozio samo poslovanje tvrtke. Svjedoci tvrde da su pale teške riječi a bilo je i povišenih tonova.
Kako se ne bi podigla prašina u javnosti, cijela je stvar napravljena na način da Tomašković sam podnese ostavku. Sumnju ne sve je bacila jedino činjenica da za razliku od bivšeg predsjednika Uprave, Ivice Mudrinića, koji je nakon završetka mandata povučen u Deutsche telekom, za Tomaškovića više nije bilo mjesta u HT-u ili povezanim tvrtkama. Priopćeno je da će on nakon otkaznog roka, nastaviti karijeru izvan DT Grupe.
Zamijenili ga Grkom
Na njegovo mjesto NO je po prvi puta imenovao osobu koja nije iz Hrvatske, Grka Konstantinosa Nempisa.
Činjenica je da su se unatrag nekoliko godina značajno promijenile okolnosti sa radnicima u Hrvatskoj, ali i šire. Inženjere telekomunikacijskih tehnologija i srodna zanimanja sve je teže pronaći na tržištu a mnoge ih kompanije ‘vabe’ velikim plaćama i drugim povlasticama.
Ugroženo poslovanje zbog maltretiranja radnika
Očito je da su se njemački vlasnici HT-a uplašili da bi im poslovanje u Hrvatskoj moglo biti ugroženo ako im ključni ljudi odu iz tvrtke zbog loših međuljudskih odnosa koji tamo već duže vrijeme vladaju. Do prije nekoliko godina, to im i nije bio takav problem.
http://www.paraf.hr/ekskluzivno-zbog...trpilo-mobing/
DO 31. 8.
Potraži iznenađenje
u Moj Telekom aplikaciji
p.s. častimo te s 1 GB
https://www.simpa.hr/pogodnosti/moj-...kom://services
Tarifa bez uređaja
uz novi ugovor
Neograničena
Promijenite tarifu
199 kn/mjesečno
Promo cijena vrijedi tijekom cijelog trajanja ugovora za sve ugovore sklopljene do 31. listopada 2019.
https://www.hrvatskitelekom.hr/sim-n...=4-2-1-1-0-0-0
Ja sam dobio preko aplikacije Moj Telekom, pretplata, promo aktivaciju 50GB. Besplatna prvih 30 dana. Svaka čast, baš mi je zatrebalo giga ovog ljeta!
Samo se nadam da nema nekakvih "sitnih slova".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja već pola potrošio
Znaju oni dva-tri puta godišnje tako iznenaditi s tih 50GB....
![]()
Ma to je prava stvar! Bravo HT!
Nego, imam problem pošto broj ne koristim u mobitelu nego u sticku. Aplikacija ne radi kada je drugi broj u mobu. Kaže "Nenadana greška". Tako moram svaki dan vaditi karticu i ubaciti je u jedan stari mob te poslati poruku MB na 13110.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Neograničeni internet zasigurno pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje, komunikaciju, dijeljenje i stvaranje novih iskustava. Pristup neograničenim mogućnostima koje tehnologija pruža nužan je kako bi se svi, bez iznimke, osjećali sigurno i kako ne bi zaostajali za svijetom koji se neprestano mijenja. Upravo je iz tog razloga Hrvatski Telekom emotivnom marketinškom kampanjom pod nazivom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet“ pokazao koliko pristup najnovijim tehnologijama i neograničenoj komunikaciji ima utjecaj na poboljšanje kvalitete života svih pripadnika društvene zajednice.
Zato je Hrvatski Telekom uveo nove pogodnosti za sve ljubitelje neograničene komunikacije putem najbržeg interneta, na najboljoj mreži. Neograničena tarifa sada donosi neograničene mogućnosti svim članovima kućanstva unutar Magente 1 – uključivanjem svake nove Neograničene tarife, iznos pojedine se smanjuje za deset kuna. Tako će jedna Neograničena u Magenti 1 i dalje iznositi 199 kuna, ukoliko se u kućanstvu nalaze dvije Neograničene tarife, svaka će iznositi 189 kuna, a za tri iste tarife korisnik će izdvojiti po 179 kuna. Neograničena će i dalje sadržavati pogodnost korištenja interneta bez ograničenja podatkovnog prometa, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.
Uz izvrsne pogodnosti same tarife, Hrvatski Telekom je za sve korisnike Neograničene tarife u obitelji Magente 1 pripremio i izvrsnu ponudu pametnih uređaja. Uz svako produljenje ugovora na Neograničenoj i kupovinu Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja, dolazi i sat Samsung Galaxy Watch 42 LTE na poklon. Ukoliko se pak ovi korisnici odluče na kupovinu Samsung Galaxy S10 ili S10e uređaja, dobivaju i Samsung Galaxy A10 potpuno besplatno.
Ovom kombinacijom najnovijih pogodnosti u Magenti 1, atraktivnim pametnim uređajima po najpovoljnijim cijenama i kampanjom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni Internet“ Hrvatski je Telekom obilježio Međunarodni dan znakovnih jezika i Međunarodni tjedan gluhih.
Inace sam na bombon bonovima. Jedan dan zove me operaterka iz T mobilea da su vidjeli u sustavu da trosim previse pa mi zele ponuditi hibridnu tarifu s kojom cu ustediti. Tu cu imati 4000 jedinica sms/pozivi i 2GB. Bez uspostave poziva za 89kn. Pa reko ja njo da trosim srednji paket interneta i poziva i to dodje 2x35kn odnosno 70kn. Kaze da sam jedan mjesec potrosio 90kn (kupio vise interneta za godišnji) pa nude ovo. Pa reko kako cu ustedit ako trosim 70kn a vi mi nudite 89kn. Kaze ona pa imate bolju uslugu, uvijek fixsne troskove. (mislim u sebi jesi ti luda??) Svašta. Naravno da o teleoperaterima dovoljno znam da me nemogu smuljat. Ona me želi izbiti iz Bombona i prebacit na Simpu!! Reko gospođo nemam vremena za ovo i poklopio joj.
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk
....
Svaka čast!
Bookmarks