Ovo je super. Hvala!
City Navigator North America NT 2019.10
samo kanada...
https://www106.zippyshare.com/v/BKhm67Qb/file.html
https://www106.zippyshare.com/v/D5ATGqDj/file.html
Ovo je super. Hvala!
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
a šta češ ..
karte svakim updejtom su veče
Više ne stane cijela EU na 2+2GB .. trebalo bude rezat po mjeri i izostavit neke države
Da !
Kad sam kupio Garmin nuvi 660FM (2007) , imao je cijelu EU na internoj memoriji 1.38 GB .
Još imam taj uređaj , jest da je malo starinski , ali još uvijek radi i baterija traje više od sat
vremena . Do sada sam mogao nagurati dio na internu i drugi dio na SD od 2GB (cijelu EU) .
Sad više ne mogu i morat ću poradit na MapSource ili MapInstall , do sada baš i nisam to
koristio . Pošto više ne vozim kao prije , a imam i ugrađeni Android u autu dovoljno mi je i samo
dio , onaj gdje je srednja EU od Nizozemske do Grčke . Sumnjam da ću tako daleko na Zapad ili
na Jug sa autom , s obzirom na cijenu nafte od 10,38 kuna kod nas , ma nek' se nađe ako Android
crkne ili kao obično zašteka ... U neke države EU navodno više ni ne možeš sa Diesel vozilom .
ma i to je ..
imam dojam da ovi korisnici ovog foruma, voze po cijeloj europi .. od irske do turske
I sve treba da bude FULL na uređaju iz '91-e. u 4k kvaliteti naravno, a nekako si gruntam .. da voze samo doma iz jedne sobe u drugu, da nisu bili dalje od susjedne županije.
Ja eto, ugurao igo primo sa kamion modom gdje se može upisivat dužina i širina .. pa čemo za koji tjedan čut iz prve ruke, dal je dobro ili nije.
Btw skinuo sam i zadnji garmin 2019.20 NT .. custom 2gb mapa i mapsource verzija sa svom medicinom i opisima
Kamo da to dignem? jer je 12,7 GB.. jer neki papak ovdje prijavljuje linkove .. ili je forum otvorenog tipa pa ne trebas biti user da vidiš linkove ?
@dadoremix
Ovaj Forum je otvorenog tipa i možeš stavljati linkove , vide to i oni koji nisu prijavljeni , a to je većina , uglavnom zna biti prijavljenih desetak , a gostiju ili samo poslužitelja zna biti i preko 200 . Mene osobno to smeta , tražio sam od "glavonja" s ovog Foruma u više navrata , da se linkovi zatvore za "goste" , ali konkretnog odgovora nisam dobio , samo pusta obećanja , baš onako kako to mi u HR radimo na poslu i u politici .
Pozdrav kolegama
ima li dobre duše koja zna raditi sa MapSource da mi napravi samo par država u EU i 3 u SAD
EU:
Njemačka, Italija, Francuska, Austrija švajcarska
SAD:
Kalifornija, Nevada Arizona
Hvala unapred
Bookmarks