Link:
magnet:?xt=urn:btih:EE87C7199EE19DFBEB2DAC9D0485EB BEADA18EAE&dn=Europe%20NTU%202017.30%20PC_inst&ws=
Link je ispravan ako se između B B izbriše razmak ......485EBBEAD...
(forum razdvaja jako velike riječi)
To je za PC instalaciju
![]()
Link:
magnet:?xt=urn:btih:EE87C7199EE19DFBEB2DAC9D0485EB BEADA18EAE&dn=Europe%20NTU%202017.30%20PC_inst&ws=
Link je ispravan ako se između B B izbriše razmak ......485EBBEAD...
(forum razdvaja jako velike riječi)
To je za PC instalaciju
![]()
Zadnji uredio tomojure : 10-01-2017 u 09:08
Nažalost adresa neispravna
Lp
Provajte ovo...
http://www.mediafire.com/file/n42iwv...017.30.torrent
Ovaj link radi
Hvala
Lp
Evo još jedan link..
Hvala ide za - nyky
magnet:?xt=urn:btih:d4szfjgaz4uf7irucl5a67gzjo5tsn ey
slova -ey mora bit spojeno s ostalim,nesmije bit razmaka
Zadnji uredio tomojure : 07-01-2017 u 16:27
Garmin City Navigator Europe NTU 2017.30
FID: 4473
Requirements: garmin devices, PC
Overview: Navigate the streets of Europe with confidence. This product provides detailed road maps and points of interest for your compatible device, so you can navigate with exact, turn-by-turn directions to any address or intersection. Route to restaurants, gas stations, lodging, attractions and more.
•Includes more than 10.8 million km (6.7 million mi) of roads, including motorways, national and regional thoroughfares and local roads, in Europe.
•Displays more than 6.7 million points of interest throughout the country, including restaurants, lodging, border crossings, attractions, petrol stations, campsites, shopping and more.
•Gives turn-by-turn directions on your compatible device.
•Speaks street names (example: "Turn right on Main Street")
•Includes navigational features, such as turn restrictions, roundabout guidance, speed categories and more.
•Contains traffic data for compatible devices that use traffic receivers.
Torrent
Code:https://drive.google.com/open?id=0B8ATDo0JBHcLdHVzNGIxYU5nYkk
Moze li mala pomoc, kakva je razlika izmedju fajlova ALL NORTH i ALL SOUTH, ne znam koji od ovih da stavim u svoj Garmin uredjaj? Prvi put vidim ovo do sada. Imam nuvi 2595 LMT. Hvala unapred
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Problem je sto je uredjaj kupljen u Kanadi i ima svoje ugradjene mape za free update tako da se uvek moram zezati na ovaj nacin...ili mozda ne moram...uvek kada pokusam update daje samo za kanadu
Evo jedna mapa,torent neće pa neće.....
Rok trajanja mape je 30 sati,poslije će bit izbrisana.
https://www.mediafire.com/folder/ixb64498foslo/garmin
Ima li smisla toliko muke za odradit kartu , otključati je , podignuti na internet i na kraju traje samo 30 sati .
To mi sliči na "Tantalove muke" iz grčke mitologije za uzaludno i neispunjivo iskušenje ... Uzaludan posao .
Napisa san prije da san pokuša napravit torent ali neide,pa sa se zato namučija na ovakav naćin da netko skine a može i torennt napravit kad meni ne ide a što se tiće brisanja moran oslobodit prostor jer iman samo 15gb prostora za pohranu.
Ako I ima dve iste datoteke da li ce to ostetiti nuvi.ja sam skinuo taj torent postavio kartu vozim po Srbiji I Bosni I.nemam nikakvih problema.a da I koliko upste ljudi zna JCV cemu sluzi.
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 13-01-2017 u 16:39
@BigMac
Nisam ništa loše mislio niti omalovažavam znanje korisnika Genius3 , samo nisi vjerojatno vidio gdje je napisao da je cijeli Torrent
posložen zbrda - zdola i da se ne zna ko' pije , a ko' plaća , taj je text maknuo s posta #10 , jer je izbrisao sve dosadašnje postove ,
osim ovoga iznad . Nikad se nisam toliko razljutio na nekog bilo gdje na forumu , da bi ga nazvao "pametnjakovićem" i lažovom .
Možda nisam stručnjak za navigacije njegove kvalitete , ali se ne ponašam tako i ne vrijeđam .
Vidio sam da je problem samo u JCV i to nije neki veliki nedostatak , tako da se ne mora odbaciti sve radi manje pogreške koja je možda
i štamparska . Probao sam kartu na nekoliko uređaja i sve je radilo korektno . U pravu je ono što je napisao da sam isprobavao doma na
kauču , nisam testirao kartu na cesti nego sam simulirao nekoliko , kraćih ruta , a rezultat će se vidjeti u dogledno vrijeme . Dobro je rekao
kolega iznad , da većina korisnika ni ne zna šta je to i čemu služi JCV . Uglavnom svi oni koji se manje razumiju mijenjaju samo karte , a
JCV onaj originalni koji je došao s uređajem , ne znaju ni gdje se nalazi i u kojem folderu , pa ga ni ne mijenjaju .
Zadnji uredio walter66 : 13-01-2017 u 19:14
Kakav je ovo gore jezik? Mozes li pisati knjizevno? Mjesavina slovenskog i hrvatskog il sto?
Uglavnom je bilo slovenski dok nije izbrisano od samog korisnika , nigdje ne piše da sve mora biti na hrvatskom književnom jeziku .![]()
Zadnji uredio walter66 : 13-01-2017 u 18:55
Samo što se ovo dijeli na Sjever i Jug (ALL NORTH i ALL SOUTH)
@zuzo
Garminovi uređaji se kod nas prodaju uglavnom LM opcija , tako je uređaju manja cijena , a seriju LMT stavljaju puno veću cijenu jer imaju cijelu EU .
Tako da naši korisnici u HR kupuju uglavnom ove jeftinije LM , a poslije imaju problema , nedostaju karte koje bi po njihovom trebalo dokupit . Srednja
Evropa nije dovoljna ...
...
Zadnji uredio Genius3 : 06-04-2017 u 16:06
Cijela CN Europe NTU 2.017.30 je podjeljena u dvije IMG datoteke (zbog ograničenja FAT32 sistema, jer bi jedan img file bio veći koliko FAT32 datotečni sustav omogućuje).
Pojedinačna datoteka u FAT32 datotečnom sustavu ne smiju biti veča od 4 GB.
Zato je cjela CN Europe NTU 2.017.30 namještena u dva djela, i to:
1.) CN Europe NTU 2.017.30 ALL North --> kao "gmapprom.img" u mapi ".System" na nüvi uredjaju
2.) CN Europe NTU 2.017.30 ALL South --> kao "D6210020A.img" u mapi "Map" na nüvi uredjaju ili u mapi "Map" na SD kartici
North = 2,05 GB (2.203.844.608 B)
South = 1,97 GB (2.120.024.064 B)
---------------------------------------
Ukupno = 4,02 GB (4.323.868.672 B)
pored gore navedenih datoteka mogu bit na nüvi uredjaju još:
* Nuvi /.System/gmap3d.img --> CN Europe NTU 2017.30 3D
* Nuvi /.System/JVC/D6165020A --> JVC
* Nuvi /.System/JVC/D6212020A --> JVC
ps: namještene mogu bit i druge JVC datoteke ovisno o tome na koji se uredjaj namjesta CN Europe NTU 2.017.30
Zadnji uredio BigMac : 16-01-2017 u 16:17
http://www82.zippyshare.com/v/YjnprtPd/file.html
Garmin Speedcams 24.12.16
Radares SCDB_Garmin_14.01.17.rar
http://www90.zippyshare.com/v/nht1f2DF/file.html
Zadnji uredio walter66 : 08-04-2017 u 15:23
Bookmarks