= Citat = Izvorno postao maxbet Pregledaj post
definitivno zaboravi tu priču igo za kamione na LG G3 jer na njima gotovo da i ne radi koči se ili uopće ne radi, pa ako si oko telefonskih kombinacija onda jedino provjereno bez greške radi na Huawei smartphone od P9, P10 ali razbija na mate 10 pro.
Pokušavao je baš jedan kolega na tim LG a na njima se baš koči i često baca greške u instalaciji pa treba baš baš naći neki skin.
Slažem se s kolegom da definitivno onda neka ti gazda kupi pravu navigaciju.
Ja imam LG G3, imam na njemu iGO, nemam problema sa izbacivanjem, nego navigacija loše pokazuje rutu.
Sygic je taj koji ispada.
Što se tiče predloga oko nabavke navigacije to reci gazdi jer ja sam kamiondžija sa bosanskim papirima, nema tu postavljanja zahtjeva.
Što se tiče predloga na kom telefonu koja navigacija bolje radi, to su funboy prepucavanja, svi imaju neki svoj omiljeni brend iako je riječ o istom hardweru i identičnom softveru. Problem je u tome što pokušavam raditi sa piratskim sadržajem koji se razlikuje dosta često. Ne želim mijenjati telefon, iGO na njemu radi pokušaću se snaći sa njim. Ako mi neko pomogne da instaliram sygic ili neku drugu kamionsku navigaciju, ilegalnu, još bolje.