Dobro došao na Forum !
Što se tiče telefona on je odličan , ali šteta ga je koristiti kao navigaciju , po meni je opasnije navigiranje nego telefoniranje , nešto klikneš i izletiš iz aplikacije i onda su problemi i onda Ti pažnja umjesto na cestu ide na telefon . Zato je moja preporuka da ti "gazda" kupi klasičnu navigaciju sa iGO Primo ili Sygic , a ne da te šalje kamionom po svijetu da "navigiraš" na svoj telefon . Izvini nisam mogao izdržati da Ti ovo ne kažem , ali nije moje da pametujem i nekome govorim šta mora ili može .
Moje iskustvo sa Sygicom (Android) i navigacijom , a pogotovo sa kamionskom je loše uvijek nešto ne štima , izbaci (izleti) ili blokira (zamrzne) . Još nisam našao Sygic da radi dobro pa čak i onaj kupljeni se jednako ponaša kao i onaj "piratski" . Puno ovisi i o telefonu ili nekom drugom Android uređaju , jede puno memorije (rama) i grije se uređaj i ekran . Bez obzira na izgled navigacije odustani od Sygica i drži se iGO aplikacije .
Edit:
Imam u autu ugrađenu Android navigaciju i za sada mi se najbolje pokazao iGO Primo koji je
priložio "kinez" sa uređajem . Probao sam nekoliko Sygic Truck i rezultat je isti kao i kod tebe
na telefonu . Nisi Ti jedini kome se to događa , većina se žali na istu stvar i ima iste probleme .

Odgovori uz citat

Bookmarks