Ne koristim Taptalk ali zato se mogu ulogirati na forum bez problema preko Dolphina, Chromea, Opere Mini.
Probaj promijeniti privremeno password u neki lakši (bez posebnih simbola) i onda se probaj ulogirati na forum.
Sinoć sam instalirao Taptalk 4 beta, jedini free na Google storeu.
Do sada mi niti jednom nije prihvatio, ili je wrong username ili pass. Blokira me na 15 minuta pa se mogu frigati.
Inače, imam velikih problema i kada se idem ulogirati preko mobitela i bez Taptalka, i to baš na ovaj forum. Na forum.hr sve prihvaća iz prve.
U čemu je problem?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne koristim Taptalk ali zato se mogu ulogirati na forum bez problema preko Dolphina, Chromea, Opere Mini.
Probaj promijeniti privremeno password u neki lakši (bez posebnih simbola) i onda se probaj ulogirati na forum.
@Moby ako se bude ponavljalo javi se Jokeru na PM, on rijetko ovo čita, a jedini može riješiti neke tehničke probleme
Molim sve članove da ubuduće tehničke probleme koje imaju vezano uz forum objave u ovoj temi.
Nema smisla o tome pisati u temi: Što bi promijenili na forumu?
Zadnji uredio Sljaka : 15-06-2013 u 10:55
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Sljaka-poslao sam vam mail na forum@mobil.hr. Sad sam se uspio normalno ulogirati preko novoga passa što ne znači da me neće izbaciti kod sljedeće prijave (nisam označio Zapamti me).
U mailu sam vam dostavio i svoj pass i nick tako da me imate "u šaci" trenutno.Strah me promijeniti pass jer sam to jutros učinio i čitavo jutro me sustav nije htio prihvatiti.
U Mobisu!
Taj mail ide jokeru, ako se ne varam. Moderatori imaju mail nick @ cafe.mobil.hr . U svakom slučaju netko će već mail pogledat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam pojma imao, a najsmješnije što me forum ne prepoznaje kad se odlogiram, a na njemu sam proveo možda i mjesece.
OK, imam povjerenja u vas. Više od 10 godina se znamo.
EDIT-tek sam maloprije pokušao prijavu na Taptalk zbog čega je i nastala čitava pomutnja i opet ništa. Da se javim Jokeru ili će on ovo pročitati?
Zadnji uredio Moby : 15-06-2013 u 19:47
U Mobisu!
On ce procitati mail, ne brini.
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
Izašao je novi update Tapatalka za naš forum 4.5.2, mi smo na 4.3., no ja nemam FTP ovlasti pa ne mogu napraviti update koji bi možda riješio ovakve probleme, već će to odraditi joker.
Zašto je forum tako često nedostupan?
Bas sam mislio isto pitati,u zadnje vrijeme tesko mi otvara stranicu ili je uopce ne otvara?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Meni preko 3g nikako a preko wifi-a savrseno.
Opet večeras. Izbrisao mi je i nick i pass. Nekih pola sata sam bio stranac za forum. A lozinku imam onu koju mi je forum poslao i stalno je nalijepljena ispod tipkovnice laptopa.
Onda, nakon nekih pola sata me prihvatio... Što mu bi, Je ne sais pas!
U Mobisu!
To se dogodi kada neispravno izađeš iz Foruma na koji si logiran , može biti u slučaju nestanka struje , reset računala s Internet Explorerom (na forumu) u pozadini ili je Forum naglo prestao s radom , a to mu se više puta događa u zadnje vrijeme .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da, prije toga se nije stranica htjela otvoriti.
U Mobisu!
Ma serveri rikavaju zbog prevelikog broja posjetitelja.
Danas dobar dio popodneva forum je bio totalno nedostupan.
U Mobisu!
Upoznati smo s tim.
Di je nesta custom avatar?
Hmmm, budemo provjerili kaj se dogodilo.
Koliko vidim @tomojure imaš custom avatar, to si ga nedavno postavio ili je to od prije?
OK, forum je prohodan zadnjih mjeseci. Ali, događa se, iz dana u dan, cca od 23 sata mi počinje javljati Server is too busy. Try again later.
Što, svi navale baš tada ili?
U Mobisu!
To se dogadja vec duze vrijeme, tapatalk popizdi, trazi me password itd... Onda znam koliko je sati i odem na pivo
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks