Koliko znam, uopće nije moguće slati sa s60 mobitela melodije. A koliko dugo imaš mob i jesi li ga kupio novog? Ako je bilo već svašta trpano na njega, trebao bi mu pomoći kakav hard reset.
Jel zna neko zasto nemogu poslati midi na drugi telefon,jednostavno nece bluetooth da radi,radi se o nokia 6600,i inace nisam zadovoljan nikako sa njom,cesto se desava da uopce nece da otvori galeriju i upravitelj datoteka te stalno zatvara neke aplikacije,a dosta puta totalno zamrzne i samo pomaze vadjenje baterije, i jos mnogo nekih problema imam sa njom,jako sam se razocarao u ovaj inace vrlo lijep telefon i stvarno se mislim da ga zamijenim jer mi ide na zivce takvo ponasanje,molio bih pomoc i vase komentare jel jos neko ima problema sa ovim telefonom??
Koliko znam, uopće nije moguće slati sa s60 mobitela melodije. A koliko dugo imaš mob i jesi li ga kupio novog? Ako je bilo već svašta trpano na njega, trebao bi mu pomoći kakav hard reset.
Sa FEekplorerom možeš slati preko BT i preko IR i midi i wav i java igrice. Isprobano na 7650.Izvorno postao frish-KI
![]()
Ja sam pokušao i nije dao. Mislim da možeš samo wavove i mp3jeve.
može se sve slat,potrebno je samo promjenit ekstenziju fajla
@IvanD,predlažem ti da promjenis verziju fw-a,jel ovo je stvarno dobar telefon,bila bi šteta da ga mjenjaš.
Koji je razlog da midi fajl ne želi prebacivati, a ostale želi?
neznam,jednostavno je tako....al ako se nađu dva symbianera tu nema problema,rename file i problem riješen.
ma to je ona COPYRIGHT glupost u njemu..............Izvorno postao frish-KI
May the Force be with you!
ProfiExplorer salje sve bez preimenovanja...
Koji verziju softvera imas ma nemoguce da imas ovih ostalih problema s zamrzavanjem i aplikacijama osim ako nisi uzo telefon negdje na crnjaka pa ga je neko vec dobro "zagadio".
čitao sam da MMS-it šalje sve bez problema.moja n gage nema takve probleme pa nisam isprobavao
zeemax
Nijedan telefon Nokie s60 (symbian) ne moze da salje midi fajlove osim sa nekim
programima zbog zastite autorskih prava
Sto se tice tog zamrzavanja i kad ti telefon zakoci ja ti preporucujem da ga flesujes
i ugradis neku novu verziju softwera.
ispričavam se na izrazu,ali NEMOJ SRAT!!!samo neke (uglavnom najnovije) verzije softa imaju tu zaštitu.moja n gage nema zaštite (zadnji soft v4.03)Izvorno postao Undead
[/QUOTE]Sto se tice tog zamrzavanja i kad ti telefon zakoci ja ti preporucujem da ga flesujes
i ugradis neku novu verziju softwera.[/QUOTE]
a ja da nakon svake instalacije restartaš mobitel i isprobaš program(i da ne trpaš svega i svačega).znaju se klat programi međusobno bez nekog posebnog razloga.
zeemax
nemoj se uvrijedit,ali da li je tebi ta 6630 prvi s60 phone?Izvorno postao frish-KI
zeemax
definiraj zagadio,nije mi baš najjasnije,pa nakon kupnje se svakako radi reset za svaki slučaj,naročito što je i virusa sve više.Izvorno postao Šile
zeemax
None taken jer ne bih to tvrdio da nisam probao u nekoliko navrata. Meni ga nije htio slati. Ali nisam pokušavao promijeniti ekstenziju fajla. Tada bi trebalo raditi, kako sodom veli.Izvorno postao guzda
ni ja ne mijenjam extenziju.na 6600 ako se dobro sjećam samo soft 5.27 i više ako postoji ima zaštitu,a ranije verzije nemaju.svi novi valjda imaju.Izvorno postao frish-KI
zeemax
guzda,prije nego što počneš ponižavat druge kreni od sebe,na forumu imamo kraj svakog posta opciju edit tako da tri posta zaredom nisu potrebna,a ni stav: "nemoj srati" nije način da nekom kažeš da je tvoje mišljenje drugačije.
kako odgovoriti (uz citate) na 3-4 poruke u jednoj,bez otvaranja 16-tak prozora?Izvorno postao sodom
ja nisam od onih što umataju u celofan (a bodu nož u leđa) i ispričao sam se na izražavanju u istoj poruci.
zeemax
edit se zove gumb,a tekst se može označit i kopirat te naknadno ubacit ako drugačije neznaš,
..čini se da ljudi nevole kad se ispričaš a nakon toga kažeš npr. da ne sere jel su tvoji postovi prijavljeni nekoliko puta,zato te molim da pripaziš na to ubuduče i da ova tema krene dalje bez dodatne rasprave i offtopica jel takve postove cu obrisat.hvala
telefon je nov kupljen tako da sigurno niko nije kopao po njemu,verzija je 5.27.0,e sad ja se ne razumijem jel to novija verzija ili treba druga?Evo vise uopce nece da otvori galeriju i upravitelj datoteka i nista ne pomaze ni gasenje ni vadjenje baterije bas nista,eto jos cu da pokusam hard reset samo da mi neko objasni kako se to radi,ako to ne uspije idem ga zamijeniti,molim pomoc.
Zadnji uredio IvanD : 11-06-2005 u 18:39
ako nisi instalirao nikakve programe (mogučnost da se međusobno kolju) i ne riješiš reset-om,iskoristi garanciju.mislim da će ti reset i mmc-a i phone-a riješiti problem
zeemax
Hello
Imam Nokiu 6600 (kupio nedavno) i jako mi se sviđa, ali postoji mali problemčić. Kad stavljam mp3 na mob preko BT one se spreme u moj inbox na memoriji telefona, kad ih pokušavam prebaciti na MMC ne mogu. PS: koristim Ultra mp3.![]()
u opcijama pod poruke stavi da se spremaju na mmc.
ps. ove iz inboxa bi se trebale npr. fexplorerom normalno prebacit na e:/
Sto se tice tog copyrighta to je totalno bezveze.Ako moze jedan SE slati melodije,slike itd. zasto ne bi mogla i Nokia.Best solution je FExplorer i udri![]()
Bookmarks