@Moby
Vidjeli su Kinezi gdje su pogrješili na "krntiji 3310 -2017" pa su napravili drugu i ispravili nedostatke koje si napisao !
Original New Nokia 216 Dual SIM Bluetooth,Video player,
Dual Camera 0.3MP,MP3 player Support 1020mAh Mobile Phone
Price: US $51.88
PS: Ja sam iz one dobne skupine 60+ i nebi kupio ni jednu ni drugu !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Chipset u tom telefonu je Mediatek MT6250
Znam da sam "offTopic" ,ali pogledajte ovo , sliči li na uređaj s naslova Teme .
VKWORLD Z3310 2.4 Inch 3D Screen 1450mAh
2MP FM Dual Sim Card Dual Standby Moblie Phone
Presale Price: € 17.75 (19.99 US$ )
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Wtf, kineski klon?
Ma kakvi, nema nikakvih sličnosti sa NEW 3310.
Ali mislim da je jedan youtiber dobio umjesto original nove 3310 baš tu koju si naveo, i uglavnom je bullshit.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
glupost.ako ću uzeti 3310 onda idem na original,a ne klona složenog u nekoj garaži...
Nokia 3310 New plavi 399 kn
http://www.vipnet.hr/webshop/bonovi/...ew-plavi/12765
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
I koliko vidim - već razgrabljen. Mogao bi zaletit u Vip centar da vidim da li su ga dobili.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nokia ruši opet sve pred sobom![]()
Sljedeći mjesec izlazi nadograđena 3310 (2017), ovaj put s podrškom i za 3G.
opa,3310 postaje modernija...
to vjerojatno znači i višu cijenu![]()
Evo, kasni rujan ili početak listopada (pitam se, after all, kome, ali hajde).
http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news...ctober-1737523
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
tamo gdje su već ugašene 2g mreže...ciljaju i na ta tržišta.
evo i 3G verzije konačno....
http://m.gsmarena.com/hmd_global_ann...news-27483.php
Zahvaljujući implementaciji 3G-a autonomija baterije je smanjena, a i dimenzije uređaja (117 x 52,4 x 13,4 milimetara) te težina (88,2 grama (single SIM), 84,9 grama (Dual SIM) su se povećale. Vrijeme razgovora je sa 22 sata smanjeno na osjetno manjih 6 i pol sati. Slušanje glazbe je moguće sada 40 sati, umjesto 50 koliko je nudila Nokia 3310 (2017).
Nova Nokia 3310 3G moći će se nabaviti u četiri boje kućišta– Azure, Yellow, Warm Red i Charcoal. Prodaja kreće sredinom idućeg mjeseca (listopad) po cijeni od 69 eura.
Bas sam cekao kad ce vec u prodaju, ali brate kad to dođe kod nas kostat ce koliko? 800kn!!Prestrasno
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
vjerujem oko 550kn...
Jel naziv isti? Nokia 3310 (2017)?
U Mobisu!
ne.3310 3G....
Ježi ga, a ja danas naručio N3310 Dual Sim crvenu 2G sa nadam se HR menijem. Naglašavam ovo crvenu. Gdje god sam pitao, te kombinacije nisu nikad imali. Ili nije Dual Sim, lil nema HR meni, ali je crvena.
Nego kada se kod nas misli ukinuti 2G mreža?
Osnovna prednost ovog telefona i jedna od rijetkih je bila autonomija. Sad oni uvode 3G i skrate autonomiju kao da smo u 2004.
Zovi Mobis na 01/6188-513 (otkad ovo nisam rekao)
U Mobisu!
Nećeš vjerovat. Tamo sam kupio ovog prvog, tamnoplavog. Ali crvenog nije niti neće biti sa 2 SIM kartice sa HR menijem, pa sam ga kupio preko Conrada. Možda sam ga trebao vratit, jer su mi preko telefona rekli da ima HR meni, a to na njihovim stranicama ne piše. Crveni nije za mene i znam da bi mogao možda promijeniti samo maske, ali neću.
Hajde, pitat ću Mobis, samo se bojim cijene. Mislo sam da postoji neki program koji jednostavno rečeno može klonitat kompletno sve sa jednog na drugi.
Koliko vidim, ove 3G Nokije još nema na policama. Osim dodatka podrški za brži net tu su još manji kozmetički zahvati koji mi se osobno više sviđaju. Konačno je moguće postaviti i boju kursora... nešto kao tema. Nije još to-to, ali skužili su što su zeznuli.
I, ne znam na koju foru igraju sada iz Nokije jer puno više su mogli modeli one stare Nokije. Npr. stara Nokia 6300 je imala i teme i 3G i hrpetinu stvari koje se sada na 3310 predstavljeju kao - wow!
U Mobisu!
Bookmarks