prvi put cujem
koliko je stara baterija i koa je SW ver?
Dali se nekome desavaju slicne stvari sa doticnim aparatom, naime kada sam na nekoj poziciji gdje je signal slab i netko me nazove, ja se javim i aparat se zgasi, dali se tu radi o hardware ili software problemu?
prvi put cujem
koliko je stara baterija i koa je SW ver?
Baterija je stara oko pola godine a verzija softa je V 05.03 10-10-01, inace baterija uredno drzi tri dana sa normalnim koristenjem i prije se to nije desavalo.
Pozdrav!
...dešava li ti se to na bilo kojem mjestu i kolika je jačina signala na dotičnoj kad se to desi?
Postoji fora na područjima gdje dolazi do "preklapanja" odašiljača tj. mjesta preuzimanja kod nekih mobova dolazi do isključenja; nešto u vezi modula za prijavak na mrežu...
Desava mi se to na bilo kojem mjestu, a jacina signala varira recimo u Kingcrossu sam imao dvije crtice i prijatelj me zvao par puta i stalno kada bi se javio bi mi se ugasio, a nekada se ugasi i kad ima tri crtice, uglavnom cim malo padne signal on se zna ugasit.
...servis!!!
tako je bre
da,nazalost servis..narocito ako imas garanciju
servisirati
ćeš
ga
tako da GA TRESNEŠ O ZIIIIIIID!!!!!!!!!!!!!!!!!
probaj pogledati ako ti je slučajno labava antena ako ti je koji put pao mob. samo ju zalijepi sa superatakom
Ili još bolje od ovog prijedloga je da prodaš taj mob i kupiš nešto bolje taj je mob danas za cromagnonce. TUŽNO ALI ISTINITO
Viva la Nippon!!!
Bookmarks