Prošle godine sam uzeo E72, novu, zapakiranu i baš danas idem malo pogledati telefon i vidim da je baterija vrisnula.
A, naravno, ne paše mi s nijedne stare Nokie.
I meni je bila dosta dugo pik i onda me jednog dana dobar prijatelj koji je radio kao trener u Nokia iznenadio sa ovim prototipnim modelom.
Ali sada imam mini projekt.
Trazim normalnu maticnu plocu bez obzira na mrezu i ugradit u ovo kuciste.
Ako je nadjem onda imam mobitel snova.
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Prošle godine sam uzeo E72, novu, zapakiranu i baš danas idem malo pogledati telefon i vidim da je baterija vrisnula.
A, naravno, ne paše mi s nijedne stare Nokie.
Meni je vec par godina na piku neka iz one 8800 serije, no i dan danas drze postenu cijenu.
Uuuuu, Nokia prototip, this peaks my interest
Imao sam neke Lumie prototipove, fora uređaji, otključani bootloaderi i nedostata Secure Boot-a dali su neke fora mogućnosti i modifikacije![]()
ja sam imao nokiu E52 nekad..
http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-NOK...oAAOSwx2dYCafQ
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Kupio na aukcijama - Motorola V50 (čekam da stigne)
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Morat ću malo početi ponovno pratiti Aukcije. Prošlu nedjelju je bila dobro očuvana Nokia 7270. Mislim da je otišla za 28 kuna.
Ova Moto izgleda pristojno. Jel puno koštala?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
27kn. Čekam da stigne pa ću detaljnije znati.
To su te nekakve okvirne cijene. Iskreno, do nekih sto kuna bih izdvojio za jednu Nokiju, SonyEricsson... ostale marke jedino ako je bio model velik hit (Samsung T100 npr.).
Ovo što vidim po Njuškalu, pazi ovo NOVA 8910 (bez onoga "i" koju niti ne smatram valjanim nasljednikom originalne 8910 nego ruglom) ne Njuški za 1800kn. Mislim, ono, za tu lovu nađem S8 koji ima malo polomljen ekran...
Slabo u zadnje vrijeme skupljam, i općenito gledam ponude.
Imam jednu 5510, kolega mi iz ZG reče da mu nešto s CPU nije u redu, pa se mob gasi ili ako ga i uspijem uključiti, pojede bateriju u jedno popodne. Ima već mjesec dana da je nisam otvorio. Mislim da nemam niti Torx pravi za odvidati. Šteta mi je, jer, kada malo mob svinem, on radi. Kada se vrati u stanje kao prije svijanja, gasi se. Isto tako spor je na tipkama. Ono, pritisnem neko slovo/broj, ništa, ali nakon 5 sekundi 10 puta ponovi taj znak...
U Mobisu!
Motorola radi kao nova, nisam još testirao trajanje baterije, ali vjerujem da nije baš bajno![]()
A neki dan naletio na ova dva primjerka (sutra ih kupim u Zgb) - 190kn oba
![]()
Imao sam svojevremeno oba ta mobitela. U ono vrijeme kada su izašli bili su čudo.
PREDATOR
I ono čega sam se najviše bojao - neispravna oba uređaja. 7650 uopće ne daje znakove, dok 3650 se pali ali ima onaj klasični problem sa matičnom.
šteta,ali si to vjerojatno i očekivao s obzirom na cijenu...
Da, Wild Boy, kužim te. Meni mob mora raditi bez obzira na godine, a za bolje očuvane modele spreman sam dati i nešto viši iznos.
Ja sam prije cca mjesec dana imao sreću. Iz Vinkovaca je jedan prodavao dvije Nokije 5510... jedna kao ne radi, ali je izgledom jako lijepo sačuvana, a druga koja radi, ali se gasi.
Na kraju sam naručio, oba za 100kn. Ispalo je da govori istinu, ova prva je totalno nefunkcionalna. Zanimljivo, druga 5510 radi kao da je jučer napravljena. Problem je bio u bateriji. Gubila je kontakt. Malo papira i mob radi ko švicarski sat!Jedino što nema naš jezik, ima samo portugalski, španjolski i talijanski, pa mi je na jeziku kojega koliko-toliko razumijem (tal.). Eto, prva 5510 koja radi, a ima barem dvije godine da sam ih počeo skupljati.
U Mobisu!
A gle, nije problem da je bilo navedeno da je neispravan ili upitne ispravnosti. Ali navedeni su kao ispravni, a to me najviše ljuti. Poslao sam mu poruku vezano za to ali se gosp. ne udostajava javit.
Malo sutra će se javiti. Nema ga nego zeznuti s nekog drugog maila da pošalje na neku adresu pa ne podići
Doživio sam i ja s Nokijom N76, ali sva sreća znam servis u ZG koji još uvijek popravlja stare mobitele. Dobio je tek nakon mjesec dana cakum-pakum.
U Mobisu!
Evo da se i ja pohvalim. Danas uzeo Nokiu 6230i, crnu, jako dobro očuvanu, potpuno ispravnu i funkcjonalnu sa novom baterijom i punjačem, sve original Nokia i memorijskom karticom. Ima sitnih tragova korištenja ali to je normalno. Bitno mi je da nije izgrebana, oguljena i da je skroz ispravna. Uzeo sam je iz razloga što su te Nokije dolazile u Audi modele auta. U mom A6 imam adapter odnosno credl-punjač za 6230 a mobitel nisam dobio pa ću ga sada lijepo instalirati u auto.
Poslano sa Huawei Mate 10 Pro koristeći Tapatalk
PREDATOR
Ovo ti je 6230 bez "i". Lijep mob!
U Mobisu!
Več sam zaboravio, koja je razliks sa "i" i bez "i" ?
PREDATOR
Na prvu loptu "i" model ima središnji joystick s naglašenom tipkom OK u sredini jer su se vlasnici 6230 žalili kako su često na svom modelu umjesto potvrde neke radnje pritisnuli gore-dolje, lijevo-desno. "i" ima vizualno veći ekran, mislim da je i rezolucija nešto veća (nešto su bili u Nokiji izmuljali pa je ta rezolucija ostala samo za taj model). Na leđima "i" ima 1.3MP kameru dok 6230 samo VGA... Ima toga još, treba se sjetiti.Ali opet, ne previše. Ono, u stilu Nokijinog bahaćenja koje si je mogla priuštiti sa 60% udjela u mobilnoj telefoniji tih godina prošle dekade.
U Mobisu!
Moby svaka čast. Vidi se tko pravo pamti Nokie.
Predator, čestitke na pridošlici, neka samo uredno radi. Stvarno je očuvan i vjerujem da će još dugo služiti![]()
Zna li itko jel se negdje može nabaviti prvi svjetski (mislim bar) 3G mob, Nokia 6650, ali ona prva, ne 6650 fold što ih je davno prodavao HT?
Ova 6650 nije bila preklopna i imala je malu antenicu.
U Mobisu!
Bookmarks