Ne bi trebalo biti razlike, ali opet ako nemaš posljednju nadogradnju...Inače, koliko vidim na njihovim stranicama navigaciju po adresama nemaju pokrivenu za nas.
Pozdrav.Nadam se da nisam fulao temu,ali me zanima da li netko zna ima li razlike izmedu
tom tom go navigacije na mobitelu i klasicne npr tom tom go 500 m.
Imam instalirani tom tom na mobitelu ukljucujuci kamere i trafic upozorenja(radi samo Njemackoj i Austriji),ali ta navigacija se dosta slabo pokazala u HR sta se tice pronalaska mjesta.Zanima me da li klasicna ima bolje karte?
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ne bi trebalo biti razlike, ali opet ako nemaš posljednju nadogradnju...Inače, koliko vidim na njihovim stranicama navigaciju po adresama nemaju pokrivenu za nas.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ni posljednja nadogradnja TomTom karata nije bog zna što , karte su identične bez obzira na OS , dali je na Androidu ili na klasičnom TomTom uređaju , što se tiče ovog našeg dijela , navodno da u SRB radi dobro barem tako oni kažu , vjerojatno oni korisnici koji nisu nikad imali Garmina ili iGO .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
sto se tice karte za Srbiju odlicno je odradjena.ista karta ide za sve os u tabeli mozes videti koja odgovara za android.
I tako malo pomalo
Bookmarks