gps za symbian, ja imam na n6260, potreban je gprs, a pošto ga tele još nema, ne koristim ga.
Nesto sam kratko citao o tome....dakle program ili sto je vec....koji sluzi kao uredaj za navigaciju...
...koji to mobiteli imaju...dali itko od vas to korisiti i jel sluzi icem...
...planiram uzet neki pocket koji ima gps a posto sam vidio da je to moguce s mobitelom, mozda mi je to bolja opcija...dakle ako ista znate o tome bilo bi super da podjelite ovdje samnom..vjerujem da ima jos zainteresiranih...
gps za symbian, ja imam na n6260, potreban je gprs, a pošto ga tele još nema, ne koristim ga.
...znaci to se placa...nije bespaltan kao na klasicnim navigacijskim sustavima u autu..
ovaj što ja imam plačaš na osnovi gprs-a, dakle plačaš, inače kad pokreneš aplikaciju, odmah se traži pristupna točka za spajanje, ako odbiješ, program se automatski ugasi.
da ali to je uređaj a ja sam rekao da ja koristim symbain aplikaciju na mobu, i da ona zahtjeva gprs, dakle ovdje se misli na gps sustav na mobitelu.
točno to, na to sam i ja mislio, sigurno da nije bolje od uređaja, a korištenje gprs-a, je ipak kod nas još preskupo. točnost - sigurno manja od uređaja koji funkcionira putem satelita.
Znaci sve skupa to je banana...tako sam si i mislio...tesko da se moze ista bespaltno....
u svakom slucaju hvala....
....sto se mene tice mozete zatvorit topic...ostavljam ga na milost i nemilost admina....
Postoji ti nekoliko program za GPS navigaciju..koji radi na mobitlima koji imaju OS, ali mislim da nema karata za HR
Bookmarks