Zna li mi netko objasniti, problem misteriozne naravi...
Naime, koristim Poweramp kao glazbeni svirač. I preko BT slušalica i preko žičanih, događa mi se da mob prestane reagirati na komande za prebacivanje ili vraćanje pjesme unazad. Kada i radi, kada prebacujem pjesmu zna se dogoditi da ubaci nekih 1 sekundu neke druge pjesme (u onom razmaku između prebacivanja). Do sada nisam uspio riješiti taj problem. Radije uzmem drugi mob koji normalno radi (LG Spirit).

Odgovori uz citat
Toga sam se najviše bojao i zbog toga sam mrzio Samsunge. Ružno, ružno, ružno… Dok nisu izbacili taj Nougat update. Čim sam ga uzeo u ruke instalirao sam update. Marshmallow nisam ni htio koristiti. Preporod! Uz besplatnu Material temu, UI izgleda skoro kao stock i vrlo jednostavno što preferiram.OS ima miljon (uglavnom korisnih) featurea. Root mi ne fali jer sam dosta stvari mogao dobiti i bez njega. Ne fale mi toliko updateovi jer ovo što imam sada radi odlično i bez greške, čak bolje nego stock rom na Nexusu 6P*.
Konstatno su se događali problemi tipa nejednaka potrošnja baterije u idleu (nekad 0,5%/h, nekad 2%/h), nepostojeći wakelockovi i sl. S rootom sam imao maks. kontrolu iako nisam uspio ništa ekstra postići. Na stock romu nisam mogao biti. Bilo je to povuci-potegni i konstantno praćenje xda foruma.
Bookmarks