Zna li mi netko objasniti, problem misteriozne naravi...
Naime, koristim Poweramp kao glazbeni svirač. I preko BT slušalica i preko žičanih, događa mi se da mob prestane reagirati na komande za prebacivanje ili vraćanje pjesme unazad. Kada i radi, kada prebacujem pjesmu zna se dogoditi da ubaci nekih 1 sekundu neke druge pjesme (u onom razmaku između prebacivanja). Do sada nisam uspio riješiti taj problem. Radije uzmem drugi mob koji normalno radi (LG Spirit).

Toga sam se najviše bojao i zbog toga sam mrzio Samsunge. Ružno, ružno, ružno… Dok nisu izbacili taj Nougat update. Čim sam ga uzeo u ruke instalirao sam update. Marshmallow nisam ni htio koristiti. Preporod! Uz besplatnu Material temu, UI izgleda skoro kao stock i vrlo jednostavno što preferiram.OS ima miljon (uglavnom korisnih) featurea. Root mi ne fali jer sam dosta stvari mogao dobiti i bez njega. Ne fale mi toliko updateovi jer ovo što imam sada radi odlično i bez greške, čak bolje nego stock rom na Nexusu 6P*.
Konstatno su se događali problemi tipa nejednaka potrošnja baterije u idleu (nekad 0,5%/h, nekad 2%/h), nepostojeći wakelockovi i sl. S rootom sam imao maks. kontrolu iako nisam uspio ništa ekstra postići. Na stock romu nisam mogao biti. Bilo je to povuci-potegni i konstantno praćenje xda foruma.

Bookmarks