hvala . a jel mi mozes dati linkove za orginal mio karte? rade cu imat MioMov200_N177.rar software.
hvala . a jel mi mozes dati linkove za orginal mio karte? rade cu imat MioMov200_N177.rar software.
Mislim da ništa od linkova , karte za MioMap ili Mireo BE su zadnje od TeleAtlas iz 2011/12 godine , za HR i BiH Mireo iz 2013 .
Problem je u memoriji uređaja , nisam siguran ima li 32 ili 64 MB RAM memorije , pisao sam o tome na postu #8 ove Teme
Jedino do sada uspio sam natjerati iGO 8 Light koji sam baš preradio da radi na uređajima s malo memorije . Problem je i
interna memorija koju imaš samo 500 MB , tako da moraš neki drugi software staviti na SD karticu , pod uvjetom da nije
veća od 2GB i da nije SDHC .
Nemoj me krivo shvatiti , ali uređaj je stariji od 10 godina , baterija mu je vjerojatno loša , vrijeme mu je za mirovinu ...
PS:
Tehnologija u elektronici ide velikom brzinom naprijed i ne zna joj se kraj , telefoni su od malih postali veliki kao "lopate" ,
preuzeli su i navigacije i to odrađuju vrlo dobro , a klasične navigacije manjih dimenzija (4:3) polako odlaze u zaborav ,
ostalo je nešto većih , ali ih koriste uglavnom profesionalci koji se ne mogu pouzdati u "telefonsko navigiranje" , s rokom
trajanja do 2 godine ili isteka jamstva uređaja .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks