pozzdrav
trebam malu pomoć
imam navman f450 i instaliran mireo i igo
na mireu imam hrvatsku i bih a na iGo imam hrvatsku
kako instalirati kartu slovenije nemogu je nigdje naći
hvala
Ma ovo kino od navigacije ima samo internu memoriju i ne znam dali je vindovs uopste.
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
pozzdrav
trebam malu pomoć
imam navman f450 i instaliran mireo i igo
na mireu imam hrvatsku i bih a na iGo imam hrvatsku
kako instalirati kartu slovenije nemogu je nigdje naći
hvala
Ako može mala pomoć sinoć mi je susjed donesel stari ali zapakirani novi noovcat navman F45 i nikako da mu složim igo gore stalno mi izbaciva global_cfg not found, ako može mala pomoć jer jednom davno sam složio jednoga, nije čak bitno da bude igo samo nekaj da ima od Hr do njemačke tu putuje?
@krehula
Pogledaj ovdje , važi za originalni uređaj , ako je gore imao Dont'Panic (Mireo Navigacija)
http://cafe.mobil.hr/threads/76473-A...o-NAVMAN-F45(0)
Instaliraj:
4. Navigacija Primo2 Cruise
Rar Password:
walter66
- Link još radi
- Treba dodati nove licence (stare ne brisati)
- Dodati novije karte
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nažalost isti problem kao i sa bar tri četri verzije prije toga kaže Content errot global_cfg not found. zbilja ne kužim kaj ju mući?
A jel možda može neki garmin gore na taj navman?
Nešto ne radiš kako treba
Nisi stavio Folder na pravo mjesto ili je naziv pogrešan !
sys.txt
[folders]
app="My Flash Disk\Dontpanic"
content="\My Flash Disk\Dontpanic\content"
has_secondary_root=0
Koliko se sjećam folder mora biti na Root interne memorije .
Nisi napisao imaš li s Dontpanic ili neku drugu EU verziju ,
Za taj uređaj odgovara sve kao i za MIO Moov M400 , koja ima MioMap u originalu .
Može Garmin za WinCE 5 , ali toliko je zastario i sumnjam da bi radio korektno s novim kartama .
Navigacija ima samo 2GB interne memorije od toga nekih 1.4 za karte , ostalo pokupi softver .
Najbolje bi radio iGO 8 , a Ti baš ne voliš tu aplikaciju , pokušao si je izbaciti i s Pioneera i uglaviti Primo .
Zadnji uredio walter66 : 26-03-2017 u 16:12
Ma najjednostavniji mi je taj primo a ovo je za susjeda koji se tek ne kuži u to te mu bar Primo mogu pojasnit korištenje dok mi je oj iGO 8 kompliciraniji no nečće mi ni on delat stalno taj cfg eror sad idem još prepravit ovaj sys kako ste naveli u svakom slučaju mnogo hvala.
Sad sam tek u problemu vrti samo Navman početni skrin i nikud dalje a Windowsi ne vide uređaj jel ima kakav lijek?
Tu bi mogao biti problem , vjerojatno si brišući aplikaciju , izbrisao kompletnu s folderom , a unutra
su bile datoteke za "usmjeravanje" uređaja bez nih navigacija nakon gašenja i kod ponovnog paljenja ne radi :
AppStartupSec.exe
AppStartupSec.ini
Ovako to izgleda u originalu :
AppStartupSec.ini
[Process1]
RelativePath=False
ProcessFile=Program Files/MioMap/MioMap.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=MioMap
MaxCloseMessages=10
Mislim da imaš "Big" problem !???![]()
Pozdrav, treba mi pomoc. Imam NAVMAN f310 i racunalo ga uredno prepozna...cuje se zvuk prilikom spajanja USB-a no win 7 ga ne prepoznaje tj vidi ga kao unknown device. Driver ili nesto drugo?
Imam gore kartu Portugala,SPA i Andore, treba mi Njemačka.
Pritom da naglasim da imam i Mio M300 kojeg racunalo sa istim kabelom uredno vidi i na njega sam instalirao Adria Route uredno ali kako je to uređaj koji ima samo 1.68 GB free , nikako naći mapu Njemačke koja stane gore...eto..volio bi da netko pomogne do četvrtka. Hvala
Bookmarks