to sam čuo i ja, umjereno korištenje u romingu
Iako bi se roaming trebao ukinuti od 15.6. ove godine, izgleda da će biti nekih ograničenja što se tiče korištenja pa će operateri čak moći i isključiti korisnike ako pretjeruju s korištenjem.
Vjerojatno je to zato što bismo recimo mogli kupiti SIM karticu u Madžarskoj u kojoj su npr. pozivi jeftiniji nego u HR te stalno koristiti tu madžarsku SIM karticu za pozive prema inozemstvu.
to sam čuo i ja, umjereno korištenje u romingu
HC4L
a šta će biti sa data prometom?kakva su ograničenja? ne pratim baš...
Navodno će biti nekih ograničenja za data promet koja će se zvati fer upotreba. Nije još definirano. Možda bi to mogao biti i broj dana koje ćemo moći koristiti u roamingu godišnje. Sve su za sada to probali progurati mobilni operateri, ali im na kraju nije prošlo jer se onda gubi smisao ukidanja roaminga
moraju nekaj napraviti sa internetom jer je vani 1 megabajt jednu kunu, ma užas jedan.. poruke i pozivi ajde, to nema veze ali mobile data je katastrofa. trebao bi npr u vodafone.de vrijediti moj vipme paket od 4gb jednako, nisam bio 3 mjeseca tamo, 4 dana sam bio ono nemogu pogledat net na mobu neg tražiti tamo free wifijeve, sramota..
kaj nije vani jeftiniji mobilni internet ?
Da se nisu pretrgli ovi u EU-u? Trebat će im pet godina da 2022. cijena 1 GB u roamingu sa 70 padne na 20 kuna.
Bookmarks