Pozzz ekipa... evo naime u ovome rove uredjaju je bio instaliran iGo8 sa kartama za samo par zemalja D,A,SLO,HR,BiH sad jel jos sto bilo nemam pojma ali nije poanta u kartama. Desilo se naime da je kartica polomljena(ne pitajte kako dobio sam uredjaj bez nje) Zanima me koji iGo ili neku drugu navigaciju mogu postaviti na uredjaj.
Posto bas ne raspolazem nekim velikim podatcima a ni znanjem evo link na ebayu di sam nasao istu takovu:
http://www.ebay.de/itm/Rove-GPS-PRNA...-/361318495334
Kompletan sw je bio na kartici kao i karte. Kad spojim uredjaj na pc nista se ne dogadja a kad ubacim i karticu u njega onda pc vidi samo ono sto se nalazi na kartici. Dakle meni treba iGo za SD karticu ali koliko sam skuzio po onome sto sam nasao na ebayu u rezoluciji 320x240!
malo procitaj , nije od viska !!
Idem odmah pokusati pa da vidim. Rovario sam po forumu ali ovo zaista nisam bio pronasao.
Nazalost nece...ubacio sam ovu ligt verziju od waltera na karticu ali kad upalim uredjaj iskoci mi na ekranu prozorcic u kojem pise "error program application database cannot be found"
@gospican
Jesi probao uključit uređaj , kod ovog modela trebao bi biti početni "menu" s ikonicom auta , i još
nekoliko ikonica između kojih je i ona za određivanje putanje (dolje desno na programskoj traci ) !???
Ako je tako , onda Ti mogu poslati link za iGO8 , s kartom CH . Aplikacija bi trebala biti na SD
kartici , jer uređaj dolazi s njom .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozzz walter66...naravno probao sam ukljuciti uredjaj pocetni meni ima samo 4 stavke( navigacija ,glazba, video,podesenja) nigdje nema ikonice auta ili bilo kakve programske trake. E sad...?
Ok !
U podešenjima imaš negdje za podesiti putanju prema navigaciji !
Imaš li kakvu SD karticu ! (neku manju 2GB)
Koliko ima uređaj memorije !?
Name: MobileNavigator.rar
Size: 101.81 MB
Link: http://www78.zippyshare.com/v/eWpJqe8x/file.html
Zadnji uredio walter66 : 13-11-2016 u 22:08
Izvuci olovčicu i klikni otraga u rupicu ili mali dugmić za reset , kad se ponovo pokrene probaj stisnuti na Einstellung .
U slučaju da proradi kopiraj folder MobileNavigator na SD kartu i "Einstellungaj" putanju do MobileNavigator.exe
Izgleda da nista od einstelanja... nece ni nakon bockanja u rupicuizgleda da je uredjaj u "banani"
Nemam pojma vidim da jednostavno na nikakvo klikanje po ikonama ne reagira. Probat cu jos sutra stavit taj mobilenavigator na karticu pa vidjet hoce li blokirat. Zasada ne reagira niti sa sd karticom a niti bez nje...cudno.. mozda ga je ovaj light zblesirao. Probam sutra pa se javim!
cekaj , jer prije light v. isto blesirao , t. j. jesi mogao na desktopu klikati ikone !?
ako jesi , izvadi sd karticu napravi reset, posto nevidis uredjaj , jesi u win-u dozvolio za nepoznate date !?
jesi probao na sd karticu neki unlok , za probu ali unlok za 320x240 rezoluciju !
to sve mi je malo komicno , kazes ne kuzis , ali se vidi da ti nije prvi put sa tom materijom !Rove navigacijski uredjaj i iGo(kineski jeftini proizvod)
Pozzz ekipa... evo naime u ovome rove uredjaju je bio instaliran iGo8 sa kartama za samo par zemalja D,A,SLO,HR,BiH sad jel jos sto bilo nemam pojma ali nije poanta u kartama. Desilo se naime da je kartica polomljena(ne pitajte kako dobio sam uredjaj bez nje) Zanima me koji iGo ili neku drugu navigaciju mogu postaviti na uredjaj.
Posto bas ne raspolazem nekim velikim podatcima a ni znanjem evo link na ebayu di sam nasao istu takovu:
i slusaj i radi kako ti kolega walter govori !!
Zadnji uredio zuzo : 13-11-2016 u 23:08
Da prije litea sam mogao klikati Ikone,pokusao sam napraviti reset sa i bez SD kartice ali jednostavno kao da se ROM na uredjaju nekako zamrzao. Ne kuzim ovo sa ovakvim uredjajima a ovo sto ti vidis da mi nije prvi put,u pravu si,prije sam imao iskustva sa iGO sygic navigon...ali na android uredjajima(tableti i mobiteli) no to je drugacije nego ovo i zato kazem da nemam znanja, sto u biti i jest tako. Znaci zaista mi treba pomoc i nisam zapoceo temu iz zafrkancije.
ok , napravi reset i ako opet mozes klikati po ikonama , javi , mozda da ubacis unlok na sd karticu pa probas dali ce unlok podignuti !?
navrati u osobni inbox !
Neka proba navigaciju bez SD kartice i onda bi trebao ući u u Einstellung . Mislim da ima tamo i kalibraciju i štelanje puta do "navi" bez obzira koja bila .
Nakon ubacivanja SD karte treba odredit putanju /SDMMC/MobileNavigator/MobileNavigator.exe i vratiti se nazad na početni "menu" i kliknuti Navigation
Navigacija ima 64Mb RAM_a i neće biti dovoljno za unlock + navi .
Možda to i pokrene , ali ne odgovara rezolucija , tako vidim prema slikama .
Sjećaš se prije nekoliko godina imali smo sličan problem , ali nije bio riješen ,
dok nije došla navigacija do mene . Za ovog "kineza" mislim da nema pomoći .
![]()
Walter66 i ja mislim da nema pomoci kad ne reagira sam uredjaj. Izgleda da ce pogoditi u kontejnerSjecam se kako se ne bih sjecao...onaj uredjaj przi i dan danas kod tate od prijatelja u Gospicu. Ja mu Kazem dajte da vam nabacim novije karte a on "miruj mali vidis da sve radi pa sto ti vrag ne da mira"
![]()
Bookmarks