Poslano iz pošte Susedgrad, a na adresi je N.Zgb
http://www.njuskalo.hr/korisnik/baszamene
objavljuje lazne slike od stvari koje prodaje pod ispravne. vjerovatno je roba sa buvljaka, smetlista ili cak ukradena
ima svakakve skalamerije u ponudi - kompova, laptopa i slicne elektronike
preko emaila se pravi blesav da nista ne zna. ima i na aukcijama.hr negativnih komentara o njemu. mene je prevario za mobitel, poslao neispravan i naplatio 50kn vise.
na posiljci je necitko ispisao svoju adresu da ga se ne moze uganjati
https://postimg.org/image/dek72vv1r/
https://postimg.org/image/7rnu5esj3/
prepoznaje li netko koja je to ulica?
Poslano iz pošte Susedgrad, a na adresi je N.Zgb
Ulica demetrove teute 25.
Hm, moguće da je prevarant ali treba naći još dokaza. Mislim, ti si oštećen i tu nema dileme, ali treba više dokaza.
Možeš mi reći koji mu je nick na aukcijama s obzirom da sam i ja tamo aktivan.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A evo neka se ekipa ovdje skupi pa ga malo zaokupite sa potraznjom
Nek se rajca da bude sve prodal
Smije li se znati za koliko te ohladio?
Inače, ja se s čovjekom preko Njuškala MORAM (inzistiram na tome) čuti preko maila ili onih Njuškalo poruka. Otprilike tu možeš napraviti profil čovjeka, jel tinejdžer, odrasla osoba, mulja li, je li previše pričljiv, jesu mu odgovori u Caps locku... dosta stvari se može zaključiti iz samoga E-maila, a ono još bitnije, ne daj Bože, ostaje pisani trag ako treba pokazati policiji.
Zato izbjegavam oglase gdje piše na SMS i Mail ne odgovaram. Neki mi nikada niti ne odgovore na mail i te oglase eliminiram. Tko god je čista obraza i namjera, javit će se mailom. Budite oprezni.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Slažem se sa gornjim postom, mada bi nadadao da sam jednom zapeo za jedan model mobitela i slao tipu e-mail nije bilo odgovara neko vrijeme, nazvao i vidim stariji gospodin koji nije na ti sa tehnologijom, tako da...
HC4L
Ali zna cijenu, jel tako?Takvi su mi uvijek fascinantni.
Inače, ti koji ne poznaju tehnologiju će ti prodati i ispod svake cijene.
U Mobisu!
Ja sam kupio sportsku kameru na toj adresi i više sam nego zadovoljan,ali nisam kupio od korisnickog imena na njuškalu koje je navedeno kao prevarantsko.Čovjek mi je preko maila dao adresu i rekao mi da dođem kad god želim da pogledam kameru i naglasio mi da je to dvojno kučanstvo da ne pozvonim na krivu kuću.Vrlo je ozbiljan i ljubazan i još sam dobio i monopod gratis.
Eto,tako da mislim da nije uvijek sve onako kako se čini na prvu a siguran sam da ta osoba koju ovdje navodite kao prevaranta nije ovaj čovjek od kog sam kupio kameru.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 10-09-2016 u 20:17
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Fasciniraju me ovi korisnici s nekoliko postova i to baš "na pravim mjestima"![]()
U Mobisu!
to je vjerovatno taj prevarant kojemu se ne sviđa što sam objavio podatke na forumima, poslao mi je email neki dan da će mi zvati policiju ako ne maknem postove o njemu![]()
a on se na Njuškalu predstavlja sa tuđom adresom i vara ljudekoji moron..
totalno je glup i pokvaren i ne zna šta ga čeka ali neka mu naučit će dobrano da ne može svakoga prevariti. ako treba pokrenuti će se i parnični postupak protiv njega pa će sve troškove nastale tijekom suđenja platiti ovako ili onako. garantiram mu da će ovu prevaru masno platiti.
a oni ljenjivci na Njuškalu će polako ali sigurno gubiti zaradu jer će ljudi sve više i više zaobilaziti njihov servis na kojem egzistiraju većinom prevaranti jer im se ne da napraviti feedback za kupce
Nakon što sam podnio kaznenu prijavu DORH-u i Policiji Zagrebačkoj prevarant je priveden prošli tjedan i morao mi je vratiti kompletan iznos sa poštarinom. Radilo se o 400kn.
Očito je da je tako bez rada dobro zarađivao za život jer ima puno objavljenih oglasa kojima je mamio naivne kupce.
Zato svi koji ste prevareni ili koji će te biti prevareni - PRIJAVLJUJTE OBAVEZNO policiji takve spodobe neovisno o kojemu se iznosu radi jer jedino tako će policija moći dobiti bolju sliku o sverastućoj mreži prevaranata ili pojedincima i na taj način ih suzbiti u daljnjem djelovanju.
Ako ih ne prijavite nakon što vas prevare to je isto kao da pomažete prevarantu da prevari još više ljudi i ostvari još veći profit na kriminalan način.
Ovim putem se još jednom zahvaljujem Policiji Zagrebačkoj i DORH-u na efikasnosti i pristupu mome slučaju.
Svaka cast! Moze samo info kako policija danas gleda na slucaj prevare ako je u pitanju iznos manji od 1000kn. Mene je klinac davnih dana zajebao za 800kn, ali na kraju smo mu usli u trag i skupa onda nam je on s roditeljima vratio svima pare (nekolicini s jednog foruma). Policija me blago odje* iako sam znao tko je klinac i gdje zivi, jer za iznose ispod 1000kn mogu dici samo privatnu tuzbu ili tako nesto.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mene je lik nedavno zeznuo za 200-tinjak kuna. Jbg.
....
Bravo, majstore! I tebi i djelatnicima PU. Na kraju da u ovim ludim vremenima ipak ima ljudi... a kriminalcima je, zna se, gdje mjesto.
U Mobisu!
Primjetio sam jednu pravilnost koja se učestalo ponavlja u njegovim oglasima. većina oglasa za mobitele ima točno 9 ili 10 slika. svi mobiteli slikani na istoj podlozi. čak i za jako stare modele mobitela je navedeno da su kao novi malo korišteni u super stanju.
mobitel za kojega me prevario je imao isti taj opis i slike su prikazivale skoro novi neogreban i neoštećen mobitel a poslao mi je oštećen, izgreban i neispravan stari mobitel..
kao da je slike za mobitele pokupio sa nekog drugog oglasnika ili foruma a u stvarnosti prodaje otrcane i neispravne primjerke. lukavo zar ne?
dakle netko naruči skoro novi malo korišten stari model mobitela a u stvarnosti dobije neispravnu oštećenu i puno korištenu starudiju. pitam se samo dokle će tako dok nekome ne naleti na živac..
ja sam od toga korisnika kupio vec par stvari i sve je bilo ok,fala bogu covjek jedini ima autenticne slike,mislim svatko ima svoje iskustvo sa nekime,ja ne znam sta ste vi imali,iz teme nisam uspio skuziti o cemu te tu radi,mozete li malo pojasniti ?
hvala
I tvoj prvi post pozitivan feedback
![]()
e a vidi ga što si je dao nick kao da fol nije iz ZG već iz slavonije
i još mu je to prvi post i pretvara se kao da ne zna o čemu se radi
to je taj lik definitivno, glup je da gluplji ne može biti. nakon što mi je morao vratiti novac počeo mi je dosađivati na mail da obrišem postove o njemu sa foruma i da će me kao tužiti za klevetu za koju je kazna milion kuna![]()
rekao sam mu ako mi pošalje još ijedan post da ću mu tek onda zapržiti još žešću prijavu. i ne javlja se više valjda mu je bilo dosta što su ga jednom priveli
koji je to moron, ima kuženje i izražavanje poput 10-godišnjeg djeteta..
i Njuškalo onda omogući takvima da džabalebare i varaju građane RH..fuj
Čuvaj sve mailove, obavezno!
U Mobisu!
a sta ti,koliko sam skuzio,samo pises sta tebi pase,zasto ne dajes drugima ljudima da nesto kazu,koliko sam vidio onome koji ti da ok komentar,tu nista ne pises,objasni cijelu situaciju pa da ljudi sami odluce o njoj,pozdrav
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
najbolje da opises cijelu situaciju,a ne ovako iznositi samo svoju pricu,ako te covjek opomenuo ocito je da ima dobre razloge,ja da sam onaj slavonac sad bi te prijavio na forum da te izbace jer si i njega oklevetao
Bookmarks