Za takve stvari najbolja i najsigurnija (iako ni to nije 100%) opcija je primopredaja i test uređaja uz samog vlasnika.
Isprike ako tema vec postoji ili sam ovu stavio u krivi podforum, pomocu searcha nisam nasao nista korisno.
Na sto sve treba paziti prilikom kupnje preko oglasnika/njuskala?
Kakve su muljaze uobicajene?
Planiram kupiti Note 2 i ne bi bas da me netko zezne za tu kolicinu love.
Ima li netko za preporuciti nekoga pouzdanog iz Njuskala?
U oci mi je upao ovaj korisnik, http://www.njuskalo.hr/korisnik/stricpapi , ima li itko iskustva s njim?
Za takve stvari najbolja i najsigurnija (iako ni to nije 100%) opcija je primopredaja i test uređaja uz samog vlasnika.
Misliš da ti šalje poštom ili? Ako ćeš poštom, onda će ti carinu opaliti.
Uglavnom bježi dalje od neviđene kupnje, prije par godina sam plaćao pouzećem mobitel i dobio polovnjaka umjesto novoga. Uglavnom možeš mu staviti soli na rep, osim ako ti se ne poteže 400-500 km.
>>JA SAM SPAMMER S OGLASIMA I NAPRAVIM LI JOŠ JEDNU GREŠKU IDEM NA "HLAĐENJE"<<
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-12-2012 u 04:33
najbolja opcija, i po meni jedina prihvatljiva, je kupovina od nekoga tko je uređaj uzeo na produljenje ugovora. nikakvi privatni servisi, nikakve sumnjive garancije. traži i račun uz uređaj. vjerujem da ti ovo eliminira dobar dio ponude, ali samo tako možeš biti (o)siguran u slučaju da nastanu nekakvi problemi s uređajem tijekom prve dvije godine korištenja.
edit: zaboravila sam napomenuti, zadnje što bih osobno napravila je kupovina preko granice ili kupovina nekakvih sumnjivih uvoza. odmah se možeš pozdraviti s garancijom, a vjeruj mi, to je zadnje što želiš.
Zadnji uredio divided by zero : 05-12-2012 u 12:23
Ma naravno da nista osim primopredaje ne dolazi u obzir, konkretno s ovim kojeg sam naveo bi se nasao na granicnom prijelazu.
I ja bi najradije uzeo mobitel od nekog tko je produljio ugovor, ali tesko je naci tako nekoga, a i citao sam da ekipa krivotvori racune i garantne listove pa me zanimalo na sto obratiti paznju.
Ja sam kupio oko 20-tak mobitela preko njuškala ali nisam uzimao od ovih "švercera" koji imaju svoje servise i to nego samo ovi koji su iz ovlaštenih servisa(t-mobile, tele2....)
Ako je netko imao inskustva sa ovim privatnim servisima, zanima me kakvu oni mogu dati garanciju na uređaj....
-po mom mišljenju mogu preveslati bilokoga a ti nemaš konkretnih dokaza ako se sa uređajem nešto dogodi.!
Ako sam u krivu neka me netko uputi u detalje te prodaje..
Pozdrav!
Mislim kupiti mobitel preko njuskala kod prodavaca JSTAZIC .
Ima li itko iskustava s njime, je li pouzdan ?
Zahvaljujem !
http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...oglas-11867770
(zvucao mi je ok, daje garanciju, racun, mobitel na uvid...)
Klikom na link kaže da je oglas ili prodan ili izbrisan.
Bookmarks