Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Overdrive1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2016
    Bodovi
    1.711
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.711, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala walter66, razumijem kad kazes da trebam raditi nesto pa kad vidim da nece da trazim pomoc, ali radim, vidim da nece i trazim bilo kakvu smjernicu, ne zelim da mi neko odradi sav posao, samo mi treba smjernica gdje da okrenem.. Ovo poljsko cudo cu ispitati, ako proradi postavicu prevod i sve ostalo potrebno na forum, nek se nadje, nekome ce zatrebati.. tako da ne pomazete samo meni vec i sebi i drugima kao sto sam ja

Vidim otp sta se ustvari nalazi u menu fajlu, putanje, pozicije ikona, fontovi, boje itd itd.. tu bi se i mogao malo poigrati al otom potom..prvo da proradi

Forumaš Postignuća:
    Overdrive1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2016
    Bodovi
    1.711
    Nivo
    9
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cojo43 Pregledaj post
    Hvala walter66, razumijem kad kazes da trebam raditi nesto pa kad vidim da nece da trazim pomoc, ali radim, vidim da nece i trazim bilo kakvu smjernicu, ne zelim da mi neko odradi sav posao, samo mi treba smjernica gdje da okrenem.. Ovo poljsko cudo cu ispitati, ako proradi postavicu prevod i sve ostalo potrebno na forum, nek se nadje, nekome ce zatrebati.. tako da ne pomazete samo meni vec i sebi i drugima kao sto sam ja

Vidim otp sta se ustvari nalazi u menu fajlu, putanje, pozicije ikona, fontovi, boje itd itd.. tu bi se i mogao malo poigrati al otom potom..prvo da proradi
    Ovaj sam ubacio, radi ok sve, upute nisu komplikovane ugl,
    programy idu na sd, kao i igo, stavio sam igo8 ali nije radio, mislim da me kartica zeza jer nista ne ocitava, inace je od 4gb pa vjerovatno zato nece... ugl dobio sam meni na aplikaciji...

u storage navigacije ide menu.exe, SysInfoSettings.txt, i SISkin folder.. stim da se stari menu.exe samo preimenuje da bi i dalje imali orginalni meni za "nedaj boze"..

Ugl dobio sam meni kakav treba da bude, jedino sto mi sad treba jeste kartica od 2 gb kako ti kazes.. a i 4gb znam da nece jer ne ocitava apsolutno nista, ni ove programe koji su bili vec tu...

hvala ti za link, definitivno cu ga iskoristiti, jer vidim da si se bas potrudio, ex yu mape i cak si ubacio i domace jezike
    svaka cast brate, javim ti jel radi cim zbavim karticu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Medion e3210 m10 ili Medion md96680
    By markotop in forum Samostalni navigacijski uređaji
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-07-2015, 21:55
  2. Postavljanje Igo na Medion MDPNA 500T
    By bojanins in forum iGO/Becker
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 06-05-2014, 11:43
  3. Medion MDPNA 500t pomoc!