Stigo je jučer, očuvanost 9/10, ja prezadovoljan
![]()
Je, original je 100%, malo korišten u mint stanju, iz Njemačke je inače
Stigo je jučer, očuvanost 9/10, ja prezadovoljan
![]()
Zadnji uredio bpodnar : 10-07-2015 u 14:18
Kooooonačno opet u mojim rukama![]()
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jesi uspio flešati ili si kupio drugu?
"Kad piješ umjereno mo'š pit' kol'ko 'oćeš" by Izet
takvu sam ja imao e52.. nostalgija..
Najbolji symbian za mene. Baterija ogromna, tanak i lagan, ima micro USB, wifi, gps, kompletan telefon. Koristim ga kao drugi telefon samo u službene svrhe.
Mislim da si me zamijenio s nekim.
Nabavio rabljenu na aukcijama za 260kn, očuvanost negdje 7/10, zadnji cover baterije je dosta dobio ogrebotina pa moram nabavit drugi. Razmišljam o ostalim symbianima, ali kad budem pri novcu idem od 7650 pa prema gore.
p.s. čekam da mi t-mobile pošalje kod za otključavanje jer je još uvijek zalockan na njih
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E, ovo je lijepo za čuti. Barem meni.
Trenutno imam 4 oldtimera (3 Nokije) i tek sada vidim koliko je Symbian ipak bio napredna platforma... Postoje gotovo svi programi koje koristimo na Androidu.
Najiskoristljivija mi je E60, koja je doslovno svaki dan u upotrebi. Zanimljivo kako radi dosta brzo, pa čak i filmići s YT.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
meni trenutno je vrlo zanimljiv Nokia 7110
model koji sam i tada imao u to vrijeme![]()
Ovo je stroj, neuništiva skoro. https://www.ebay.com/itm/151784795124
taj link sam i sam snimao + Nokia E51 trenutno kao želja za kolekciju
HC4L
Meni je previše dati 1100kn za 8800 iako je full metalna i baš robusna
Ja bi N93i,ali je papreno skupa za mene...
https://m.aliexpress.com/item/32276214794.html#autostay
Vjerojatno cu onda na E52![]()
hahaha, šta je sad ovo? jesmo vam pobudili nostalgiju za starim mobitelima?
Da,da.N73,N82,6310...![]()
Nije to ništa čudno jer to su mobiteli u pravom smislu riječi, za nazvati, javiti se i poslat neke SMS i šta će ti više.
A ako želiš slati/primati poruke s Messengera?
Doduše, može i to preko Symbiana (a i drugih dummy telefona).
Ovo je dokaz da je Symbian mogao uspjeti i održati korak s vremenom. Tko je kumovao da propadne, nije mi jasno. Mogao je biti pravi rival Androidu jer platforma je sve trpila.
Još ću se jednom osvrnuti na moju E60 koja spada u malo starije Symbiane, ne baš prastare poput Nokije 6600, ali starije od E52 recimo. Na njoj imam Facebook, YouTube, E-mail klijent za 2 računa, MP3 player, Opera browser (relativno brz). Da, nekoliko java igrica poput Diamond Rusha.
Znači, gotovo sve što koristim na Androidu ima taj model Nokije iz 2006. godine.
Pokušao sam se i ja pozabaviti skupljanjem starih modela. Čak sam se povezao preko Njuškala s jednim Slavoncem, mislim da sam već pisao.
Danas se može naći dobro očuvana Nokia za cijenu dvije kutije cigareta.
Ali, oni koji se kuže u cijelu stvar malo prenapuhuju cijene. Recimo, na Njuški ima oglas za 7600 Nokiu za famoznih 999kn. To je već na razini dobro očuvanog S3 new edition, Xperie Z, Z1.
U Mobisu!
Messenger me ne pati jer ga ne koristim, a još uvijek ima ljudi koji nemaju internet paket ili iz nekog razloga gase mobilne podatke(takvima ni neznam za šta služi smart phone) pa tu onda dobri stari SMS uvijek radi.
Sve u svemu ja imam E52 kao sekundarni telefon na službenoj VPN mreži pa većinu vremena stoji u stand byu i punim ga doslovno svakih 25 dana ali to je tako zgodan i brz telefon da je to milina.
Ja bi na ovu moju kolekciju:
Jos volio nadodat uz Nokia E90 i Nokia 8910i i Sony Ericsson X1.
Mozda jos koji ali ne previse.
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Jel bi prodao ovu 6230i sa zadnje slike?
Ovo je 6230 bez "i". Barem po maskici.
Dobra mi je E70. Mob koga sam koristio čak 1 godinu.
U Mobisu!
Je, u pravu si, verzija 6230i ima drugačiju srednju tipku.
Bookmarks