Mislim da ce pomoci do jedne granice.. Na N5 me sluzi dobro... Meni je na 6P veci problem skliski rubovi, dizanje sa stola i tako to... I sa caseom mi zna pasti jer je tanak mob, vecih dimenzija i jebu te volume tipke jer ne mozes stisnuti rubove da ne pogodis volume ili power button![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
https://www.slickwraps.com/ imaju akciju 30% na skinove pa si baci oko. Promo code je FORCE
Nisam probao SW, bio sam fan dbranda vise puta dok nisu uveli 9$ shipping. Sad su mi i jedni i drugi malo preskupi za jednu naljepnicu.
Carbon me ispada sa shippingom $21.62. Nigdje mi nije ponudilo onih 20% za sign up. Mislim da neću još uzimati, 140kn za naljepnicu![]()
Čitao sam komentare da je Slikwraps, kaj se kvalitete i završne obrade tiče, daleko iza dbranda.
dbrand ima free shipping za narudžbe preko $35, trebali bi zajedno uzeti![]()
To bi vec bilo interesantnije. Slanje koverte unutar HR nije vise od 5kn (njihov skin vec dodje u koverti sa kartonom i plasticnom futrolom pa nije bas savitljiva). Aj cujemo se na pm veceras
Super, ja sam za. Ako još netko želi sudjelovati neka se javi.
To vrijedi samo za jednu vrstu? Jer ja bih isto s vama uzeo ali za drugi model mobitela.
Ima popis uređaja na njihovim stranicama
Poslano od u ovdje
Kombiniras bilo koje skinove, bitan je samo iznos. Nazalost mi vec narucili :/
Aha, ok onda, nema veze![]()
Prijatelj me zeznuo i navalio da kupi moj Nexus 5x. Ja sad pikiram na nexus 6p ali jedina stvar koja bi me mogla odbiti od njega je da se grije u normalnom radu, igrice i to ne igram tako da me ako se u igricama grije ne zanima baš posebno. Kako ste vi vlasnici istoga zadovoljni što se tiče tog famoznog grijanja snapdragona 810 na nexus 6p?
Ne znam sto ti smatras normalnim radom, ali nisam primjetio grijanje koje bi mi smetalo. Reci cu ti kad se najcesce osjeti da je topao:
Kad je na punjacu i bilo sta radis na mobu,
Kad gledas dugo jutub na jacem osvjetljenju,
Kad mob radi nesto zahtjevnije duze od minutu-dvije (enkodiranje videa, download s neta, pogotovo ako je i ekran na jacem osvjetljenju,
Kad igras Ingress po danu + gps + visoko osvjetljenje,
Kad koristis navigaciju u vrucem autu i imas upaljen high brightness mod HBM (osvjetljenje preko maksimuma) e tu mob bude nezgodno vruc,
Kad radis nesto na mobu i imas upaljen HBM najcesce se mob brze ugrije po ekranu,
Kad je ljeto i mob koristis na plazi,
Kad dugo telefoniras osjetim topliji ekran na uhu,
Kad je ljeto mob je opcenito topliji nego na zimu/proljece, to ti mogu potvrditi iz prve ruke. Na proljece pola ovih stvari nisam ni dozivljavao. Kuciste se lakse zagrije jer je aluminij i to je logicno.
Mene grijanje ovog moba nimalo ne smeta i opet bi ga kupio da moram![]()
Od 1 do 5 rekao bi da se u svim gornjim slucajevima mob grije oko 2-3, kad je na punjacu i radis nesto na njemu onda je 4 (kad je samo na punjacu onda je samo topao, nista strasno), a autonavigacija sa HBM-om definitivno nezgodnih 5. Kada koristis HBM toplina se osjeti i na ekranu sto se valjda s vremenom prenese na kuciste.
Hvala xlr. Nista od toga zahtjevnog za procesor ni ne radim. Uglavnom surfanje, facebook, slusanje radia preko neta, tu i tamo navigacija, gledanje serija ponekad kad je dosadno na poslu.Osvjetljenje mi je uvijek na negdje 50 do 60 posto. Obavezno bi imao nilkinovu masku tako da grijanje mozda nebi stvarno ni osjetio ni da ga ima. Znaci nebi se zeznuo
E da, sve ono gore vrijedi kad je mob u nilkin nature caseu. Ako planiras rootati mob mozes sa promjenom kernela dobiti jos manje zagrijavanje.
Koji standard brzog punjenja ima Nexus 6P? Da li punjač iz hrv paketa ima fast charging? (Pretpostavljam da su moguće razlike od tržišta do tržišta)
Malo si gledam uzeti sad 6P ako mu cijena padne nakon ovih novih Pixel modela.![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Ima default usb-c 15W (5V/3A) standard. Nikakav QC, ni slicno. Punjac nema veze o regiji, ovaj u HR je isti kao i americki. Ako kupujes punjace malo pronjuskaj prvo i ne kupuj neprovjereno. Ima dosta problema jos oko tog standarda, proizvodjaci se ne pridrzavaju specifikacija u potpunosti itd...
googlaj benson i testiranje usb type c kablova i punjaca.. i brzo ces uvidjeti tematiku![]()
Upoznat sam s tim
Gledao sam na gsmarena specke pa piše samo fast charging. Pretpostavio sam da je moguće da se radi samo o većoj snazi Type C porta.
Pitao sam ponajviše zbog Qualcomm quickchargea koji je sad i na powerbankovima, pa da baš ne moram više puniti mob s eksternom baterijom 3 sata jer pušta 700-800 mA.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Zvijer je 6p.ima vatrenu naravali je kompletan u svemu...
Nejasno je samo zasto ga niko od nasih operatera nije stavio u ponudu...
@lujo_zgb Za 6P dosta je samo da gledas da powerbank ima usb-c 5V/3A izlaz. To je usb-c fast charging standard, ne treba ga dodatno naglasavati i nema puno mudrosti. Najcesce proizvodjac navede i neki suport list kada je usb-c konektor gore.
QC nista, to nemoj ni gledati, nula bodova.
Ako ga punis na bilo kakav usb-a konektor (neki random stari powerbank npr) automatski ti je struja punjenja manja, oko 1,8A ako se dobro sjecam (mogu doma provjeriti) iako se powerbank moze deklarirati kao 2+ A na izlazu. To je tako by design, ne mozes izvuci vise kada radis "konverziju" izmedju usb-a i usb-c.
vidim da nexus 6p ima u tia mobitelima. jel ima tko iskustva sa tom trgovinom?
7.1 za Nexuse tek krajem godine...Nexus 6 ga neće dobit
http://www.racunalo.com/android-7-1-...ze-u-prosincu/
Bookmarks