Od edigitala bjezi ako ti ga ponude i za pola cijene...
O tom shopu malo ko ima dobro misljenje,pogotovo kad je u pitanju ostvarivanje garancije...
Imas na pc expertu...
Extreme digital prekrizi u startu. Ne zelis imati posla s njima i cudi me da uopce jos postoje
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ok hvala vam na informaciji. A neznate jeli ima negdje još uzeti i jeli ta cijena normalna kod nas?
5000 bi bila neka normalna cijena kod nas. Tesko da ima jeftinije od ovih nekoliko shopova na nabavi.net.
Si gledao sta vani? Nemam iskustva, nisam dugo gledao, ali bilo bi mi interesantno ako netko nudi jeftinije unutar EU.
Nisam puno gledao po EU shopovima, kupljen bi bio putem R1 računa, firma uzima. To se onda ne može pretpostavljam?
Expansis.si ima akciju na Nexus 6P 32GB crni - 540 eura (+ poštarina 13 eura)
http://www.expansys.si/google-nexus-...-black-284147/
Fuck it, jednom se živi!
Inače jedan od komentara na zadnji Android march update za 6P (vrijedi i za 5X) s obzirom da je update donio jako puno dobrih promjena under the hood:
https://plus.google.com/+FranciscoFr...ts/dXBtugbiy2A
"Not only its performance has improved due to numerous changes in the framework + Kernel, it proves the so much criticised Snapdragon 810 runs beautifully and cold as fuck when the software implementation is right."
Zadnji uredio xlr : 12-03-2016 u 11:41
Neutrinomobile ih je dobio u ponudu:
- crni,32GB 4699 kn
- srebrni, 32GB 4599 kn
S time da treba pricekati jer uvijek odrezu cijenu za 200-300 kn nakon dva tri tjedna
Kupio jutros. Ma rekao sam si pocastit cu se mobom koji uredno vrti AOSP ili je Nexus fon... Oguglao sam vise, nema normalnog telefona vise da nema neki hw problem. 5X mi je premali skok naspram N5 inace bi uzeo njega u HR. Susjed ga ima, isti drek ko 5ica, ali odlican fon kao i 5ica
Gledao sam oneplus 2, note 5 (da, puko sam, ne znam zasto), xperia z5 (brzo odustao)... Ali uvijek sam se vracao na 6P, i guglao i citao. Ne mogu dalje od Nexusa, bojim se. Super mi je ta platforma, taj tip OS-a... Samo da me hardver ne izda i soguram sam da cu se nekako vec naviknuti na velicinu telefona![]()
Ja imam Moto i zadovoljan sam,ali vuce me Nexus vec duze vrijeme....vec sam lud.
Aj napisi koju kad se slegnu dojmovi...
Ako nekog zanima bilo sto u vezi Nexusa 6P nek slobodno pita
Evo i mojih prvih dojmova..
https://youtu.be/dYHpa0FQlpk
brzina,kamera i baterija![]()
@mbisic: Nista te ne razumijem kad ona zenska pjeva u pozadiniMalo preglasna muzika.
Stigao jucer i kod mene, danas prvi ozbiljniji test baterije.
So far:
tezak u ruci i nisam se (jos) naviknuo,
prokleto sklizak (crna boja) i jedva cekam da stigne taj case,
Predivan eye catcher,
Brzina je je-be-na. Svuda gdje je N5 sa custom romovima trzao, ovaj ide glatko. Jaaako zadovoljan, zasad nikakvih problema,
Uzasan prezasiceni amoled na stock postavkama, mislim wtf, obavezno upaliti sRGB u dev.settingsima,
Vibracija je iritantna. Ista kao i N5X, zujava, nisam hepi... Nigdje nisam naletio na taj "problem" na N6P, ali vidim da se zale za 5X. Frend ima 5X pa cu usporediti iz prve ruke,
Volume tipke su grozno postavljene, tu odmaram palac desne ruke i drzim mob. Cesto kada podizem mob sa stola pogodim neku od tipki. Nadam se da ce case taj problem rijesiti i da cu moci lakse uhvatit mob,
Volio bih da je led dioda malo veca. Nexusi su uvijek imali neki posebni štih sa vecim ledicama + onaj fade in/out efekt. Sad imamo samo jednu tocku na kutu ekrana. Barem lipo jasno svijetli!
Baterija je jucer od 100-11% uz svu silu podesavanja moba i cackanja drzala oko 4h SoT u 13h na bateriji. Ne uzimam to kao test, danas ide pravi daily usage test.
Zadnji uredio xlr : 17-03-2016 u 22:15
A baš sam i u komentarima na video rekao da mi nije jasno zašto je to tako u renderu ispalo. Prekasno sam skužio
Ugl, brzina na razini Nexusa i bez greške, a za kameru će uskoro usporedba s V10 i S7e![]()
Test baterije, dan prvi.
Apsolutno sve stock, bez roota.
U 6h skinut sa punjaca, u 21h spojen na struju - oko 15h na bateriji. Prvih 70% baterije proveo na wifi i losem 3G signalu (jako malo sam koristio mobilni net). Ostatak do kraja dana proveo na dobrom/odlicnom LTE signalu i wifi (50:50 wifi i mobilni net). Osvjetljene automatsko na 40-50%. Svi syncovi upaljeni, gps high accuracy, BT samo 15ak min. Ingress sam palio/igrao oko 1:30h. Youtube 30min na wifiu. Najcesce sam na mobu koristio Telegram i Whatsapp, Chrome, Tapatalk i G+. Slusao muziku 15ak min na BT sluskama, stream sa Deezera na wifiju.
Usporedjujem ga direktno sa Nexusom 5 (2300mAh baterija) na custom romu/kernelu kojeg sam koristio prije ovog moba na potpuno identican nacin do sada, iste navike, iste wifi mreze i razine signala.
Danas sam imao malo slabiji dan na poslu pa sam vise koristio mob = veci Sot i manja autonomija. U usporedbi sa istim koristenjem N5ice mogu izvuci sljedece zakljucke:
- od 100 do 80% izvucem oko 1:20h Sot sto je u prosjeku vise za 20ak min naspram N5,
- od 100 do 60% izvucem oko 2:20h Sot sto je u prosjeku vise za 30ak min na N5,
- u prvih 50% ostvarujem ukupno 30ak min veci Sot.
Ukupno gledajuci nakon prvog ciklusa sa N6P imam vecu sansu izgurati svoj dan jer dobivam skoro 1h Sot extra.
Po meni to je meh... Zadovoljan sam i nisam.
1) nacitao sam se losih komentara po pitanju baterije i ocekivao sam "slabiji" rezultat
2) i dalje je to jednako ili bolje od N5ice koju sam imao
3) volio bih da tih 1000mAh vise ima veci utjecaj na bateriju u realnom zivotu...
4) hebemti quadhd rezolucije i marketinske gluposti
Ostat cu jos neko vrijeme na stocku iz drugih razloga i onda idem flesati ovu limenku!
PS: dok ovo pisem mob je na punjacu.. Vuce finih 2,5 do 3 ampera. U 60min napunio se do 75%. I N5ica se dosta brzo punila kada potegne 1A iz punjaca, i jednom cu ih usporediti u testu od 0 do npr 40% punjenja.
Mob se tokom dana nije grijao. Jedno je mlaki mob/aluminij, ali daleko da prouzroci znojne dlanove.
Par battery screenshota:
http://imgur.com/a/kEKKm
http://imgur.com/a/BEUbJ
Zadnji uredio xlr : 17-03-2016 u 23:26
Ak ti se da opali neku zahtjevniju igru,bas me zanima jel se pregrijava.to mi je bitna stavka...![]()
Nisam neki tip od igrica pa sam probao samo Angry birds 2 koji mi je znao zagrijati N5. Testirano na 50% autobrightness. Ovdje nije tako strasno moram priznati... Ekran se puno manje zagrije i ne osjeti se ta toplina pod prstom. Moze se normalno nasloniti mob na uho i telefonirati bez onog vruceg filinga. Gornja polovica moba je toplija, a gornja trecina je tamo di se toplina generira. Sva toplina se valjda siri kucistem iako sam se trudio drzati mob samo prstima po rubu. Gsam batt monitor je napisao 37 °C. Dok sam napisao post temp kucista je postala samo jednolicno topla od drzanja moba u ruci (senzor je i dalje pokazivao oko 35°C). Brijem da ga pustim par min na stolu da bi se ohladio kao da nis nije bilo.
Meni je ovo dosta dobar rezultat naspram prethodnih mobova. SGS2 se znao uzariti po ekranu, N5 je rijetko bio bas neugodno topao, jedino kad je na punjacu i igram nesto. Vjerujem da bi se i ovaj zapalio da se puni na 2-3A struje i igram nesto
Ono sto mogu potvrditi je da ga Ingress na medium brightnessu ne zagrijava.
E bas to me zanima.citam po svim forumima i ima svega.od toga da je hladan kao spricer pa do toga da je sijalica
Pretpostavljam da zbog aluminija i velike povrsine dobro odvodi toplinu,jer ta 810-ka je vrag...![]()
Evo mogu odmah potvrditi da se vise zagrije prilikom punjenja dok stoji na kaucu u idleuGsam temp skoci na 39°C i topliji je na dodir nego u slucaju igranja.
Cuj, mislim da je aluminij i plus i minus. Strah me sta ce na ljeto biti u autu i za stolom na terasiPostam jedan post vezano za temp i kad ga rootam i poigram se postavkama kernela.
Potvrđujem stvar s punjačem.Ista stvar je i s mojim N6P.
To je zbog punjača (fast charge).
Prešao samo na OnePlus Usb Type C kabel i koristim punjač od starog Samsung S4 i negrije se.
Također taj stock Nexus 6P punjač mi uzrokuje problem s telefoniranjem (nečujem drugu osobu) sve dok neištekam ga s punjača.
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Konacno sam slozio i recku za 6P, pa ako nekog zanima nek baci oko
https://youtu.be/aIK1vlngI5U
Bookmarks