Jesi stavio kvačicu u opcijama na : "Dozvoli instaliranje iz nepoznatog izvora" (izvan "Marketa" - Google Play_a)
Pokušaj s ovom verzijom !
Navigon Europe v4.9.1 - Android
http://cafe.mobil.hr/threads/78560-N...id-(samo-*.apk)
JA sam zapeo na instalaciji odmah na početku.
MObitel Huawei Ascend Y300
Kopirao sam .apk fajl na sd karticu u root.
I svaki put kad pokrenem instalaciju, ništa, do u nedogled imam Navigonov menu i pise "Instaliranje..." al nikad ne dovrši...
PS: Sad sam kopirao na internu memoriju i opet isto... uključen GPS i Wifi, ne znam sta bi...
Instaliram sa onim android programom za instalaicju, probat cu sa google play.
Ne znam u biti kolko se to dugo instalira, mozda prebrzo prekidam...
Zadnji uredio goranbo : 05-08-2013 u 21:52
Jesi stavio kvačicu u opcijama na : "Dozvoli instaliranje iz nepoznatog izvora" (izvan "Marketa" - Google Play_a)
Pokušaj s ovom verzijom !
Navigon Europe v4.9.1 - Android
http://cafe.mobil.hr/threads/78560-N...id-(samo-*.apk)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
<jesam stavio sam kvacicu inace instalacije ne bi mogla ni krenut.
Probat cu s tom verzijom al brijem da bi imo mozda vece sanse s nekom starijom verzijom Ne znam (nemma bsas previse iskustva s androidima i instalacijom vecih aplikaciaja na njega, iako koristim Androide nesto vise od godinu, instaliro sam normalne aplikacije s google playja dosad.
--> Ja nisam primijetiuo, no ne znam jeli mi anavigon pri tim pokusajima instalacija stavljao kakve fajlove ovdje ondje. Ja velim nisam nista primijetio zasad, dakle nesto sto bi trebao obrisati. Ne znam di bi to trazio.
I probat cu, cisto kao predostroznost, staviti to na internu memoriju odmah, iako mi nije bas velika interna memorija na mobu...
@ goranbo
Ipak preporučam pročitati uputstvo za instalaciju i staviti na SD karticu Navigon Europe v4.9.1 , sam program Navigon s _data i kartom HR ,
zauzima oko 700 MB , dodaš još SLO, A , I , BiH "pojede" 1.2 -1.4GB memorije. Možda nije htijelo instalirati ver.4.8 jer je zastarjela i nije više
na Google Play_u (Marketu) .
Nista opet kao krene instaliranje i stoji na tom (kolio to treba trajat? )
Moze samo preporuka za neku drugu navigaciju koja je dobra (pogotovo dobre karte za Hrvatsku da su), a da nije instalacija totalno teska ko Igo Primo?
PS: Ništa od togsaa valjda deset minuta stoj i ocito da ne pokusava nista ni instalirat jer bi se grijato da procesor radi...
Zadnji uredio goranbo : 06-08-2013 u 13:31
Eh, ako instalacija ne uspije napravite restart uredjaja (i ovbrisite mapu navigon).
Sad mi je uspjela instalacija al neće skidat karte.
Stalno javlja "pogreška veze". Normalno odaberem WLAN, i normalno wifi veza mi radi normalno.
Probao sam i preko PC-a uz pomo one neke njihove aplikacije, ali isto ne može, javlja neku drugu grešku..
PPS: Uf baš bezveze. SUumnjam i na T-com vezu i ruter, vec sam i paranoican. Da nisu nest lblokirali ne znam... restarto sam i opet nist. Kao njavlja da nema wifi veze a ima je...
Zadnji uredio goranbo : 06-08-2013 u 16:09
Imaš li dovoljno mjesta na uređaju !??
Koju si verziju stavljao !??
(treba biti na SD kartici)
Restartaj telefon (ugasi-upali) i probaj nanovo postaviti karte , za početak samo HR
MA s ti Androidom bogme nikad ne znam gdje je jel je na SD kartici il gdje.
AL uglavnom, kad radim prek moba (ima x ljudi na netu takav problem, "connection error", ni ne dodjem do tam gdje bi mogo birat karte nego jednostavno javlja pogrešku veze čim odaberem WLAN.
Restarto sam i ista stvar, svakka sam vecć probo (sa wifi bez gpsa sa gpsom sa podatkovnim nista).
Čak sam ukino i >MyPhone explorer da s emožda ne kolju aplikacije, al ista stvar.
PS: Prostora imam, pogotovo na SD kartici, prazna je...
PS: 4.9.1 verzijus am instalirao
Ne znam, jel mogu nekka rucn instalirat karte?
Inae, naknadnos am premjestio Navigon aplikaciju na SD kard (ali povezivanje nije radilo ni rprije), i sada je sve što imam od NNavigona sljedeće na memorijskoj kartici...
/Navigon/mls.txt
/Navigon/version.xml
I nikaj drugo. a internal storage ne vidim nista zvan navigon, ne znam.
Jel ima neki nacin da ručno ubacim karte???
Dakle, sad kad pokrenem navigon uvijek m se otvori Map Manager, i imam izbor PC ili WLAN. Svaki put kad stisnem WLAN javlja pogrešku veze, pokušaj ponovno.
----> E, a sad dok sam ovo piso, taman mi je poceo download 658MB karata(nema veze, nisam mogao izabrati Hrvatksu smao npr, al nadam se da ih sprema na SD, moralo bi)
Jesi siguran da je skidalo karte , da nije skidalo *.NFS datoteke , cca 550 MB ...
Ako nisi odredio koje karte želiš poslije onoga gdje piše "Tvoje su karte u najnovijem stanju" , onda sigurno nisu karte !
nisu to karte to mora skinuti a onda tek poslije toga će ponuditi karte,samo polako vidiš da ide nadošao si ti bit će to ok samo se nemoj sekirati
Jedno pitanje do sada sam koristio igo na galaxy sad kad je preuzeo android 5. nesto mi nije stimalo skinuo sam juce navigo malo sam se namucio al je sve odradio preko wi-fi kad sam ga danas pokrenuo obzirom da ga do sad nisam koristio zanima me imali on glasovnu pomoć ili ne ako ima kod mene neradi pa bih unaprijed zahvalio na odgovoru i naravno na svjetu ako je do mene inace koristim galaxy s4
hvala svima koji su imali namjeru da mi pomognu našao sam grešku do mene je
Zadnji uredio hajdic : 12-05-2015 u 20:54
Na kojem ti je jeziku postavljen mobitel takav imaš i glas u navigaciji znači ako nije na hrvatskom postavi mobitel na Hrvatski i navigacija će pričati na hrvatskom
Koja je zadnja verz Navigona ? ja imam 5.4
Samo 1.razred !
1'st class only !
Zadnja ti je NAVIGON Europe v5.4.7.
https://userscloud.com/5pc56879yoyw
evo javi jel ok..
Di mogu nac v550?
Htio slozit na HTC One mini 2 i baca mi ovo failed to verify this copy bla bla... ima tko kakvu ideju? Ima veze sto je telefon novi pa nisam ulogirao na market jos?
Zadnja je NAVIGON Europe 5.5.0...
https://userscloud.com/y5oubbj7a0u6
Zadnji uredio batal : 09-11-2015 u 01:38
Instalirao sam navigon i skinuo mape preko map menagera ali mi uopce nema mape navigon ni na sdu n na mobu..Naravno uključio sam show hidden files
Samo 1.razred !
1'st class only !
Idu u Android/data
Zadnji uredio mirkeclj : 28-03-2016 u 15:38
S oproštenjem ali čemu ovo ? Zar je problem odgvoriti na pitanje ?
Samo 1.razred !
1'st class only !
1142007@
S oproštenjem ali čemu ovo ? Zar je problem odgvoriti na pitanje ?a sto reci , samo treba citati pa ces shvatiti !Samo 1.razred !
Bookmarks