Mene zanima imam li šanse da pređem sa stare Sambe XL na ovu novu, s obzirom da sam u 6mj. potpisao novi ugovor uz uzimanje uređaja. Moram se raspitati, jer me zanima Noćna opcija![]()
Nije nitko napisao pa ću ja da vip do kraja desetog ima promotivne tarife na koje sam i ja prešao dakle sa 17GB+noćna sada sam na 25GB+noćna koja je uračunata u cijenu od 209kn + 15 kn điđa miđa . U biti i malo jeftinije nego 17GB+noćna a 8GB više za po danu.
Link na promotivne tarife.
http://www.vipnet.hr/mobilni-interne...e-na-pretplatu
Mene zanima imam li šanse da pređem sa stare Sambe XL na ovu novu, s obzirom da sam u 6mj. potpisao novi ugovor uz uzimanje uređaja. Moram se raspitati, jer me zanima Noćna opcija![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da tek nakon 1 godine i to uz 200kn za prebacivanje u niži razred tj. sa 33 na 25GB.
Ali me nemoj držati za riječ ipak pitaj u vip-u. Ja sam iskoristio promjenu tarife kod produžavanja ugovora.
Nekuzim što im ovo znači koliko ja znam lte je 75mbita na binovima
Povecali smo vam 4G brzinu surfanja , jer kao nas korisnik zasluzujete najbolje! Od sada, umjesto na 7.2 Mbit/s, surfajte do 21 Mbit/s. Za brze surfanje potrebno je imati 4G uredjaj, a podrucje 4G pokrivenosti provjerite na hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks