Koji region code moram unijet u SamFirm za Vipov FW?
Danas odnio mob u agramservis radi fleke tijekom fotkanja... promijenili su modul kamere, naravno, pod garancijom zamijenjeno...
I stavili novu verziju softa, i dalje 6.0.1
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koji region code moram unijet u SamFirm za Vipov FW?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koji sada imas? Skini si phoneinfo sa playstorea i preko njega vidis trenutni CSC...nakon toga samo isti taj uneses u samfirm...
Imam francuski Vodafone 6.0.1. ali je brendiran (samo 1 app koja uzasno nervira a ne moze se ugasiti)
Pod CSC Country stoji Slovenia/SI
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Skini si onda SEE, taj je najcisci i za nasu regiju![]()
Pitanje za one koji imaju S6 model.
Kako pokrenuti RAW datoteku? Znam da se treba prebaciti na PRO i da to funkcionise na Edge/Edge+ i da ranije S6 nije imao tu mogucnost.
Sada je i S6 sa Marshmallow dobio tu mogucnost ali izgleda da ne radi.
Mode-Pro-Camera settingg i označiti Save as RAW file...to vjerujem da znaš...No vjerojatno nisi pročitao ono najbitnije:
"A viewer app is required to view pictures saved as RAW files".....znači, Samsungova galerija takve slike ne može prikazati/ne podržava..
Probaj skinuti Portofolio sa play stora, s njime će ti biti prikazane obje slike...evo ja ovaj čas probao...
Skinite si Snapseed , odlican je za RAW datoteke.
Ne kuzim, kada upisem u SamFirm pod model SM-G920F i pod region SEE dobijem error "Could not fetch info for SM-G920F/SEE. Please use manual info"?
Sammobile je uvjerljivo najgora stranica za DL FW-a, 1.8GB se po "normalnim" brzinama skida preko 4 sata kao da zivimo u vrijeme dial upa...
Pustio sam preko noci da se skida pa je bilo gotovo. Al nikako ne mogu pronaci CSC za flashanje nase "regije", sad sam na Vipovom ROMu sa SamMobilea i pod CSC i dalje stoji Slovenia/SI
Ja sam na engleskom i sve mi radi. Neznam zasto se zamarati s tim. Svaki eu fw ce raditi u hr
Dobio update jucer i sad imam verziji 6.0.1....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Ota ili?
OTA
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Jucer mi stigao nekakav update od cca 225MB...
Navodno poboljsava bateriju, jos nekakva poboljsanja tema, sustava i slicno...
Danas je izasao i update Samsungovog kalkulatora. Rijesen je problem sa racunanjem postotaka![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja i dalje cekam update na svom kalkulatoru![]()
Ovo je poruka koju sam poslao ducanu (sancta domenica) ..ugl skuzit cete i sami iz teksta sto se dogodilo..pa molim za pomoc ..zato sto mi oni ne zele dati novi uredaj ili vratiti novac..a ocito je da su mi prodali uredaj s neorginalnim display-em..i mogu li kako provjeriti dali kada je mijenjan display kako bi dokazao da su to oni promijenili (da je datum zamjene prije nego sto sam ga kupio)
Poštovani!
Prije godinu i pol dana sam kupio uređaj(galaxy s6) u vašem dućanu. Prije dva tjedna došlo je do kvara uređaja(punjenje) .Garancija mi traje još pola godine. Odnio sam uređaj u Smartson(Gundulićeva) jer mi je rečeno da ce tamo biti brže popravljeno .Oni mi sljedeći dan javljaju da mi ne žele popravljati mobitel zato što nemam orginal prednje staklo(ekran) te da ako želim popravak moram platiti. Ja NIKADA NISAM ništa popravljao niti mijenjao na tom uređaju! Sljedeći dan idem nazad po uređaj te ga nosim u dućan(SD Arena Samsung) gdje sam ga i kupio. Tamo mi govore da je sve uredu s mobitelom ,da je ekran orginal te da će ga oni popraviti(poslati na servis) . Kažu da ovi iz Smartsona pričaju gluposti te da već duže vrijeme imaju problema s njima. Meni sad ništa nije jasno. Jedni govore da mi je mobitel kopija ,a drugi da nije. Nakon dva tjedna dobivam poziv iz tog drugog servisa te mi govore istu stvar(neće popraviti mobitel jer ekran kako kažu "nije orginal" ). Sad mi tek ništa nije jasno. Uređaj je kupljen u samsungovom dućanu u arena centru te nikada nije ništa mijenjano ,a ispada da je. Naravno oni mi ne vjeruju da ja nisam mjenjao ekran. I lud sam sad. Vjerujem da postoji način da se dokaže da je mobitel (očito) otvaran prije nego što sam ga uopće kupio. Pitao sam kolegu u dučanu da mi pokaže što to ne valja s mojim uređajem. Pokazao mi je na prednjoj strani uređaja gdje piše "samsung" vidljivo je da su slova kao uokvirena(isto kao i izložbeni primjerci u vašim dućanima) . Kada sam to pokazao vašem kolegi prodavaću on je rekao da su to demo uređaji koji nisu za prodaju, a prije tog je za moj uređaj govorio da je ekran kopija... Ispada da ste mi (vaš kolega) prodali uređaj koji nije namijenjen za prodaju ili uređaj koji nema orginal ekran. Uređaj se jos nalazi u servisnom centru te ga trebaju poslati u ducan. Rečeno mi je da će uređaj biti u dućanu danas(12.12.2016.) te da će mi e kolege javiti, no naravno nitko se ne javlja. Popravak mobitela mi trenutno nije primarni problem nego (ne)isprvanost uređaja kojeg ste mi prodali i zato zahtjevam povrat novaca ili novi uređaj u istoj vrijednosti. Molio bih vas da ovu poruku shvatite ozbiljno te da mi pomognete u rješavanju problema.
Unaprijed se zahvaljujem.
Stavljaju kopije u izlog?
Bookmarks