Jel si siguran u to?
![]()
100-50% i je 99.5 jer kalkulator to racuna kao 100 - 50% (0.5) = 99.5
A ako hoces 50% od 100 na pises 50%(100)= 50![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jel si siguran u to?
![]()
Fotka u prilogu!
Na lijevoj strani je "stock" kalkulator (MM) a na desnoj aplikacija iz Play storea
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa da zato sto u tom zapisu se racuna 100 - 50% (ne 50% od 100 vec 50% sto je u zapisu kao 50/100) = 99.5.
Drugacije bi bilo da pise 50%(100).
Meni na kalkulatoru (Casio fx-991ES) kada upisem 100 - 50% izbaci 99.5
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dakle MM radi odlicno, razlika se primijeti, nema bugova i baterija je dobra s obzirom da je vama jedini koji ste spomenuli kalkulator ?![]()
Trajanje baterie, bar po mom iskustvu, je podjednako, mozda neznatno duze (dok je mob u mirovanju)...
Brzina rada, opet kazem subjektivno, se mozda cini malo boljom i sve radi jako dobro.
Ja nisam primjetio niti jedan bug do sad (osim tog kalkulatora, ali to se rijesi sa "vanjskom" aplikacijom).
Svakako se isplati nadogradit na MM jer ima promjena i meni sad osobno TW ljepse izgleda.
Ima i fora animacija kada spojite punjac (nije da sluzi necemu, ali fora izgleda, pogotovo kad mob stavite na bezicni punjac)...
Palac gore za ovu nadogradnju!
(Naravno, poslije nadogradnje napraviti whipe da sve radi bez stucanja)
Dali je netko testirao free ROM sa Cipra, dali je ista greška sa kalkulatorom?
EDIT: Neznam dali je problem u francuskom ROMu ili MM ali Power saving mod mi ne smanjuje svjetlinu ekrana niti mi gasi osvjetljenje navigacijskih tipki kao na Lollipopu
Zadnji uredio Ivan553 : 27-02-2016 u 02:40
uđi u postavke baterije i u štednju baterije i narihtaj na koliko % se uključuje. jer je narihtano tak da se samo uključi, mislim na 10, 20 ili 50%, ovisi kak ti paše..
Na tmobile jos nitko nije dobio update?
Jutros krenuo 6.0.1 za Edge iz Tmobilea...vjerojatno će do kraja dana i za običnog...
Napokon smo i to docekali.upravo se skida...hvala na informaciji.
Jel preko ota-e update ili?
OTA
Krenuo i za SEE varijantu (uređaji koji su se prodavali u VIP-u i Tele2), tako da će uskoro i za sami Tele2 doći (TWO)...
Moj je tele2 i nema nista preko ota-e
![]()
Da li je netko saznao kako se rjesava svjetlina prilikom otkljucavanja zaslona? Meni takoder prvo bude taman pa onda posvijetli...hvala.
moze mi netko samo reci za SEE verziju da li je Vip nakrcao svog bloata u rom?
Ja sam jučer skinuo SEE rom (prvo sa samfirmom, a drugi sa sammobilea) i flešnuo ga...Napravio factory reset, wipeao i vidio da mi je sada CSC- TPH što je Portugal...
Ništa, flešnuo još jednom i svejedno je opet TPH....Otišao na aplikaciju phoneinfo i vidio da SEE rom ima u sebi 17 različitih CSC kodova (između ostalog taj TPH, TWO, SEB....)..i sada znam i ako skinem TWO (kada izađe) ništa se neće promijeniti po pitanju CSC-a jer je to identičan rom....
Na kraju odustao od prčkanja i ostavio tako, sve radi super kao i prije...bloatwarea nema, osim klasičnog (priprema za Facebook, Instagram- isto kao i francuz)
CSC u principu nema neku znacajnu vrijednost sto ne?
I sta nije da se moze preko Odina flashat drugi?
Vrijednost mu je ta da on ustvari predstavlja trziste za koje ide te sukladno tome idu predinstalirane aplikacije....Znaci,u globalu i ne...Bitno je samo da on "sjedne" u telefon tako da se mogu normalno primati buduce nadogradnje...
Bilo koji europski FW. Nebrendirani.
Itko dobio novi update?
Meni na UK Vodaphone stigo update nekoliko desetaka MB-a
BTW @Imart: Viidm u potpisu da si na 3.0 beti XtreStoLite ROMa, jel moze biti DD ili ima jos buggova?
radi sve super na xtrestolite.. bar meni.. poprati temu:
http://forum.xda-developers.com/gala...3#post65588463
Da li je tko od vas primjetio prasinu na prednjoj kameri?
Osim "fleke" na straznjoj kameri, primjetio sam i par zrnaca prasine na prednjoj kameri. Zasad ne utjece na fotografije, ali me smeta jer se vidi...
Sve mi se cini da iduci tjedan ide na servis da ga ociste i srede fleku na straznjoj kameri
Kod mene nista,doduse mob je star tek mjesec dana...
Btw...jutros krenuo update za tele2...
Meni preko ota-e nista ali sam napravio update preko smart switch
Bookmarks