Meni je to bila Motorola V360v s koje sam svojevremeno izbio ono straznje vi nju sam duuuuugi niz godina moddao i koristio do besvjesti. Dan danas radi nakon godina nekoristenja pali s pola baterije koja nije vidjela punjac dvije godine najmanje. Da ne kakim o Motoroli,koja je u klasi godinama ispod E71, i o njoj imam pricu. Dakle,bijelu imao brat otkad je izasla pa do unazad cetiri godine. Jednu godinu je bila kod mene i sad je tri godine vec kod punice. Pas pojeo C3 a navikla se na querty pa je sad kod nje. Ista ko prvi dan,baterija drzi,klinci drndaju po igricama,masu razgovora,cak sam joj neki dan metnuo vocap da se lakse dopisuje s kcerkom. Stroj je vrh... Eto.
![]()

Mislim da je to dovoljno za sve one koji su bili na forumu unazad 5 pa na više godina i koji su koristili neki Symbian mobitel, a sigurno je bila Nokija ova ili ona 
Odgovori uz citat
i nju sam duuuuugi niz godina moddao i koristio do besvjesti. Dan danas radi nakon godina nekoristenja pali s pola baterije koja nije vidjela punjac dvije godine najmanje. Da ne kakim o Motoroli,koja je u klasi godinama ispod E71, i o njoj imam pricu. Dakle,bijelu imao brat otkad je izasla pa do unazad cetiri godine. Jednu godinu je bila kod mene i sad je tri godine vec kod punice. Pas pojeo C3 a navikla se na querty pa je sad kod nje. Ista ko prvi dan,baterija drzi,klinci drndaju po igricama,masu razgovora,cak sam joj neki dan metnuo vocap da se lakse dopisuje s kcerkom. Stroj je vrh... Eto. 

Bookmarks