Piva Nova runda.
Nisam fan APA pa mi ni nije nesto. Sve APA mi imaju ko po samponu okus i ne pasu mi
Kakva nova runda?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Piva Nova runda.
Nisam fan APA pa mi ni nije nesto. Sve APA mi imaju ko po samponu okus i ne pasu mi
Neznam... nisam čuo za to...
U zadnje vrijeme Bud teče...![]()
od APA mi je Zmajsko pivo ostalo fino u sjećanju, baš ugodno iznenađen. Ne znam kakvog je okusa šampon pa možda nisam mjerodavan![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo ja ne kužim ljude koji hvale to "garažno" pivo. Uopće nije ukusno. Mogu popiti jedno ako imam nešto sa strane da isperem okus šampona u ustima. A baš ima taj neki sapunasti okus.
Točeni Bud
Ma znaš sigurno. Nisi se nikad sa ženom maznuo pod tušem pa pojeo malo šampona sa njezine kose![]()
Buahaha![]()
Bud mi nekako pase u zadnje vrijeme...
Volim i psenicna piva, ali su nekako teza pa ih se moze manje popiti...![]()
Koje pšenično? Još nisam probala dobro pšenično pivo.
Jel se piše pšenićno ili pšenično?
Skužajte nisam spavala jako dugo. Dijete zdravo a sad sam ja pokupila virozu. Nema labavo :rofl:
I ja volim karlovačko. To je i meni standard ako pijem pivo. Nema baš točenog Buda svugdje ali kad ga ima onda dernek :rofl:
Šalim se. Evo Leffe blond mi je čist okej. Crna piva mi nikad nije sjela
Ja bi neku finu dobru rakiju sad da me prestane grlo ovako bolit. Još ću na antibiotiku završiti.
U šparu sad ima neka akcija za vina 10% popusta ako uzmeš 6 boca. To treba pogledat za kuhano vino. Taman sam našla mljeveni klinčić za kupiti.
par Rezanih i taman sam....
Mi6 Black
Staropramen za svakodnevno, tamno Velebitsko ak se osjećam fensi
Žuja i Karlovačko ako si želim do kraja uništiti dan![]()
APA ima taj okus. Postoji hrpa različitih verzija. Sve te pive od micro pivovara su dobre više manje.
Ti više voliš lager pivo i zato ti ne paše APA, ali ne možeš generalizirat.
Eno, otvorila se u Zagrebu na Opatovina craft pivnica. Točene pive iz malog milijuna malih pivovara. Probaj, i naći ćeš hrpu koja ti je fina.
Jesi bio Yager?
Pa ja sam žena. Naravno da ću generalizirat![]()
zar se ovdje samo pije pivo......
forumaši...pa stock i cola,su ono prava stvar ...ono okus čist ok.....ne moraš na wc tako često kao kad konzumiraš pivo, žene kažu da manje smrdi i tako .... ima prednosti![]()
Nikad nisam pio stock colu, jeger colu, juice votke i slične mikseve - nikad me nije zanimalo nit me ne zanima. Žestice - možda jedna dvije i to za probu, ovak me ne privlače. Bambus, gemišt i pivo je jedino kaj ja pijem
Granted, generalno jako rijetko pijem alkohol i nisam neki profić kaj se toga tiče - jebeš društvo gdje se trebaš napiti da ti bude dobro![]()
Hebes drustvo s kojim nemres popit opet![]()
Jerr nijedna dobraprica ne pocinje sa "Kad smo pili sok"![]()
Ne ides se uvijek demolirat. Koji put godisnje
Samo kaj na mene ne djeluje to niceg se ne sjecat. Uvijek se kakvih 80-90% sjecam![]()
Uf meni je i ovako pamćenje loše![]()
Dobro veče... Što se radi
![]()
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vratiće se rode...![]()
Nedaj boze. Dobro mi je i ovako.
Dobro jutro! Danas je mojem bivsem rođendan. Htjela sam mu kupiti whisky koji vrijedi 1100 kuna. Ali ce dobit figu jer je bezobrazan![]()
Bivsem bi kupila viski za 1100kn??
Bookmarks