Ne znam kako da objasnim kada prikopcam telefon za laptop otvore mi se muzika,pjesme i ne znam sta jos,pa ne znam gdje da smjestim dokumente
Ne znam kako da objasnim kada prikopcam telefon za laptop otvore mi se muzika,pjesme i ne znam sta jos,pa ne znam gdje da smjestim dokumente
Ovo nema veze sa aplikacijama nego sa osnovnom funkcionalnošću Androida. Molim raspravljati negdje drugdje, a i proučiti upute uređaja, prilično sam siguran da su ovakvi detalji objašnjeni tamo.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Poigraj se s ovim: Whatsapp Xtract: Backup Messages Extractor / Database Analyzer / Chat-Backup
https://mega.nz/#!dkBAgQjJ!jNScVsZQN...vZ8L0wkKbqa6pE
Aplikacija za gledanje tv, svi sport klubovi i arene sport
Evo zanimljiv launcher-Cobo
https://play.google.com/store/apps/d...EcyMsAH0srjAAg
Jos je u razvoju,ali jako fino radi i dosta dobrih stvari su pokupili od Nova launchera.zasad nedostaju geste i swipe,ali to su najavili uskoro...
Zgodno je da povlacenjem prsta prema gore na pocetnom zaslonu ulazite u app drawer,a povlacenjem prema dolje ulazite u najcesce koristene aplikacije.ima i hrpa tema i ikona sve besplatno kao i sam launcher...
Treba mi dobra app za widgete recimo da stavim nekoliko recenica na notes i da mi to stoji na disleyu dok ga ne maknem
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Color note je ok ali ga ne znam nastimati da se obavjest nadje na displayu a vidim da moze
Imas widgeta od colorNote....i to je to....igraj se malo...
Navik On živi,ki živi pošteno!
1. Koristio sam tapatalk 4.9.5 ako se ne varam jer je posljednji bio u redu. Presao sam na lolipop i opet ga instalirao i dosta toga mi zapinje. Za uc u neku temu treba po nekoliko puta ici nazad i ulaziti jer samo vrti. Ima li tko takvih iskustava s lolipopom i tt?
2. Clean master ima root pristup a ne da mi ugasiti neke aplikacije koje se same pokrecu. Sve mu je odobreno i sve stima al đaba. Trazi me da u super su odobrim a vec je podeseno....
Samsung s3 mini,koju apk instalirat da mogu prebacit aplikacije na sd card i kad skidam nove da mi automatski idu na sd....vidi karticu i to je sve...dok na kinezu to sve ima po defultu...
još me zanima da li je moguće prebacit sve sa jednog moba na drugi..znaći apk,fotke,imenik...itd..da ne moram sve nanovo instalirat..tnx
Jao, još jedan koji očekuje da se ovo efikasno i pouzdano može riješiti aplikacijom.
Nema toga AFAIK.
Što se tiče prebacivanja, manje-više bi sve trebalo ići preko Google računa.
Instalirao apk za prebacivanje na sd card, izbaci poruku..
Ovaj uredaj ne omogućava korisnicima premjestanje apk na memorijsku SD karticu..
Probao sam aktualizirat sftwer,kaže na vasem uredaju je več najnovija verzija..
Jel ima kakvo rjesenja za sd card?
Rekoh već, ne postoji nijedna takva aplikacija da radi dobro i pouzdano.![]()
Ok,zato pitam jel ima nekakvo rjesenje...mozda neki drugi rom...jel ima nesto provjereno,daj me uputi sta da napravim ako znas....
Ovo je tema isključivo o aplikacijama. Molim ne ići u off-topic.
Nisi dao praktički ništa informacija, ne znam kako očekuješ da ti ljudi pomognu. Pitaj u prikladnoj temi.
Ima li neka tipkovnica na Google play da ima:
dvostruke znakove na jednoj tipki
da se može prilagoditi za jednu ruku
da ima prediktivni unos na traci poviše
Gledam sve tipkovnice su preko čitavog ekrana što na Noteu 4 nije baš prikladno, bar ne meni, a default Samsung tipkovnica nema dvostruke znakove na jednoj tipki (recimo na slovu "k" da bude zarez dužim pritiskom).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Imam ja takvu tipkovnicu na G3 samo se ne sjecam kako se zove...
PREDATOR
Ima ih čitava armija na Storeu, ali treba naći onu pravu. Otkrio sam da se na Sansungu dužim pritiskom na tipke brojki može staviti neki shortcut, pa sam na 1 stavio ?, na 2-! itd. ali nije mi to-to.
U Mobisu!
Kad vec spominjete tipkovnice,ja trazim neku koja ima dodatni red gdje su samo brojevi...a ne da su u slovima..valjda se kuzimo
Pa da mi skratite muke...![]()
@n3m3s1s
Koji mobitel imas? Recimo moj L90dual sim na kitkatu nije podrzavao red s brojevima dok je na lollipopu takva tipkovnica u official fw-u
Potrazi negdje lg g2 keyboard apk,znam da sam tako stavljao ti tipkovnicu na desire 610
Dobra je LG tipkovnica. Bih li i ja mogao staviti to na Note 4? Bih li imao opciju smanjenja tipkovnice za uporabu jednom rukom?
U Mobisu!
Bookmarks