i zašto karte pocrne kada se dosta odzumira?
vjerojatno zato jer su novije karte iz Prima.
ima li netko skin koji za 8.4.2?
Zadnji uredio GPS1 : 15-06-2015 u 17:19
linkovi su mrtvi gotovo svuda.
ako netko zna kako se na običnoj verziji može povećati ona ruka za surfanje mapom?
evo konačno reborn skin za 8.4.3:
http://downloads.ziddu.com/download/...0_320.rar.html
http://www.2shared.com/file/WJSsKlD4...solution_.html
Šifra za rar file: bobroberts
Koja je razlika izmedju iGO MyWay i iGO Primo 2.4
ja sam do sada imao iGO Primo 2.4 na mome samsung galaxy s3
dali je iGO MyWay bolje za da preinstaliram?
niti ja nisam vidio bitnu razliku.
myway koristim na starom androidu 2.1, a primo na 2.3.
po meni najbolja navigacija, svjetlosnu godinu ispred kopilota![]()
Mislim da primo ima više opcija. Ako.se dobro sjećam my way ima opciju brza i najkraća ruta dok kod prima ima i jednostavna i još nešto.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Zdravo, da li je iko imao problem sa zvukom na iGO Primo za speed cam? Sve mi radi ok, ali kada naidje na kameru pokaze da ima na putu, ali nece da me upozori. Inace postavio sam iGO Primo (2.4) Israel 9.6.29.390522 Android - 28 April 2014 [ANDROID-ZONE], dodao mape, poi, novu listu speedcam i postavio nas glas.
[QUOTE=ezekeel;1086186]Zdravo, da li je iko imao problem sa zvukom na iGO Primo za speed cam? Sve mi radi ok, ali kada naidje na kameru pokaze da ima na putu, ali nece da me upozori. Inace postavio sam iGO Primo (2.4) Israel 9.6.29.390522 Android - 28 April 2014 [ANDROID-ZONE], dodao mape, poi, novu listu speedcam i postavio nas glas.[
Razlog ti može biti pod razno zašto ti ta navigacija ne radi kako bi trebala. Pokušaj pročaćkati po postavkama i vidjeti da li se tu može nešto napraviti, a trebalo bi se moći. Ako ti ne uspije imaš novijih igo navigacija ovdje na forumu za skinuti od te koju imaš pa ju instaliraj. Sačuvaj si od navigacije folder "content" u kojem su ti sve mape i ostalo pa ćeš lakše i brže zamijeniti i instalirati.
Instalirao na GoClever Elipso 71 Europu, q4,2014 i radi sve. Jedino me rezolucija ekrana pati. Portretno nije u pitanju moze sve, a pejzazno ako pokrenem aplikaciju jednostavno izbaci user interface 1024x522 is not supported. kad pokrenem portretno sve radi i ako zakrenem u pejzazno, navigacija mi je samo pola ekrana. Probao svakakve rezolucije rucno upisivati i nista......gdje krivo radim???????
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
radi odlično na GT540, dok Primo neće.
Ekipa ima li neki iGO da radi na marshmallow? Ne znam sta je problem ali moj S5 ne moze da pokrene Next Gen koji je perfektno radio na Lolipopu. Da sam znao da iGO nece raditi nikada ne bih uradio update na marshmallow. Hvala unaprijed. Nedostaje mi. Pomagajte :-)
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Bookmarks