To ti je takozvana Digital image stabilization, nije ono što si ti mislio baš.
Moguće da je u nekom updejtu to nestalo. Članak je pisan prije 2-3 godine rekao bi.
To ti je takozvana Digital image stabilization, nije ono što si ti mislio baš.
Moguće da je u nekom updejtu to nestalo. Članak je pisan prije 2-3 godine rekao bi.
Da, kolega;
Vidio sam na istom smartphoneu kod kolegice postavke Jelly Beana 4.1.0 i ima opciju digitalne stabilizacije slike.
ima potpuno drugačije sučelje nego moj "napredniji" 4.2.2
Jedino da ga rootam pa da grunem prvo Kit Kat, a ako ga i on nema ide gore Lolipop
Aj, neću, pod garancijom je......
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:53 ----------
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Pa u prvom postu sam i napisao "Digitalna stabilizacija fotografija" ?!
Na što bih drugo mislio ?
Pa prvi Samsung I9000 Galaxy S koji je izašao u travnju 2010 (ja ga kupio u listopadu) imao je digitalnu stabilizaciju a ovaj da nema ?!
Još ću morati raditi downgrade na 4.1.0 da bih imao tu opciju.
Svašta.
E, saznao sam.
Ne pomaže nikakva "softverska" digitalna stabilizacija fotki, već svaki smartphone koji se hvali digitalnom stabilizacijom mora imati elektronsku digitalnu stabilizaciju fotografija odn. hardversku u ovom slučaju kao veći brat punokrvni samsung Galaxy 3.
zato su jeftini ti Prestigio i slični smartphonei koji nemaju digitalnu stabilizaciju a imaju 13 Mpx kameru zadnju i prednju 8 mpx, pa četverojezgreni cortex, te ovo te ono rezu na 1280x800 itd.
Nađite mi koji je najjeftiniji smartphone s digitalnom stabilizacijom fotografija ?
Nema ga ispod 2,5t kn.
Eto.
Bookmarks