Sa svakim od njih se može bez problema na internet, skype i tako to. Ni jedan nije strašno loš... Xperia mini novi bi bio preporuka jer je veći ekran, brži proc...i tako, jednostavno je bolji - e sada, ovisi što ti treba. Ako ti je to prvi android i ne želiš potrošiti puno para - uzmeš galaxy ili x10 mini (pro ili bez pro - ovisi jel ti treba querty tipkovnica ili ne). Xperia mini nova je skuplja...također, pripazi oko nekog problema što sam vidio da ljudi spominju a to je zujanje neko kada radi display...uglavnom, treba vidjeti nakon kojeg tjedna proizvodnje se to ne pojavljuje i sl.
Ja koristim x10 mini (bez pro) i zadovoljan sam zasada. Bez problema na internet, mail, slike su ok, slanje slika preko maila na brzinu, dropbox, wlan, služi mi i kao baterija kada čačkam oko kompa ili ako me strah bude po noći ić po mraku npr. zatvoriti kokoši...baterija mu traje dan kada se koristi, a može izdržati 2-3 dana sa malo osnovnog korištenja (pričanje, sms). Igrice također bez problema idu...jedino ne može baš neke zahtjevnije HD igre 3D i sl. Ali neke jednostavne za razbibrigu su ok. Također fejs radi ok - friendcaster program... Slušanje glazbe, gps, navigacija. Volim reći da je sitan ali dinamitan - imam sve što mi treba u malom pakovanju (za u džep) a nije puno koštalo me!
Ako je cijena ista uzmi xperiu mini - novu...jer je naravno značajno bolja od ova prva dva što si naveo! Samo mislim da je cijena duplo veća... Sve ovisi što ti treba - odi na gsm arena i usporedi karakteristike...pa vidi što ti je bitno!

Odgovori uz citat
baterija mu traje dan kada se koristi, a može izdržati 2-3 dana sa malo osnovnog korištenja (pričanje, sms). Igrice također bez problema idu...jedino ne može baš neke zahtjevnije HD igre 3D i sl. Ali neke jednostavne za razbibrigu su ok. Također fejs radi ok - friendcaster program... Slušanje glazbe, gps, navigacija. Volim reći da je sitan ali dinamitan - imam sve što mi treba u malom pakovanju (za u džep) a nije puno koštalo me!

Bookmarks