Opa,nije ni ovo lose.solidne spec,golem ekran, baterija nije losa,samo da ne pretjeraju s cijenom....
Lumia 1320 je dobila nasljednicu - Lumiu 640 XL. U prodaju keće ovaj mjesec. Postojat će 3G/LTE i SS/DS varijante
Specifikacije:
- 5.7" HD IPS LCD
- S400 quad @ 1.2GHz
- 1GB RAM-a
- 8GB interne + micro SD
- 13MP + 5MP
- 3000 mAh baterija
- WP 8.1.1 + Lumia Denim
Opa,nije ni ovo lose.solidne spec,golem ekran, baterija nije losa,samo da ne pretjeraju s cijenom....
Ove Lumie bas dosta brzo dolaze u prodaju,tek je predstavljena i uskoro ce u prodaju a Galaxy s6 tek iduci mjesec krece,a kod nas ce doci kad krajem cetvrtog ili u petom.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Za Galaxy i ostale treba napraviti hype
A ovo se samo štanca![]()
Nedavno sam kupio ovaj mobitel te staru Lumiu 920 prosljedio ženi.
640 XL me oduševio, preporod nakon 920-ke
Svi sretni!![]()
Iz mog iskustva, fotke sa L830 su mi bolje nego sa L640XL...
Prijelaz sa L920 na 640XL, neznam... Ipak je ovaj prvi bio "flagship", dok je drugi ipak dosta pristupacniji model...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To sam i ja mislio, ali ipak je 920 "stara kanta", valja ići na mlađe
Vrlo sam zadovoljan sa 640 XL nakon 2 godine korištenja 920-ke.
Primarno mi je bilo pobjeći sa po meni malog ekrana (4.5") na +5".
Težina, izrada, izmjenjiva maska, baterija, sd kartica, dobar ekran i kamera....sve pogođeno za 1700 kuna koliko me koštalo.
Kameru nisam nešto testirao osim malo slikanja po danu i to je vrlo dobro.
Uboa sam narančasti model, 920 je pored ove ružna i malena![]()
Dajte malo vise o ovom mobitelu sto on moze
A kaj te točno zanima?
Uostalom, vidim ti po opisu da imaš taj mob, to mi bi trebali tebe pitati![]()
imam ga ali još neznam što on sve može,narikto sam samo ono najbitnije i gledajući iz prvog rukovanja s njim da je odličan,brz,stabilan,navigacija fantastika ali neznam neke druge stvari,da li ima mogućnosti za titlove jer kad ubacim film radi besprijekorno ali mi titlovi nerade,izgovor kontakta kao kod androida itd
E to moraš malo sam sve proguglati i razne review-e najbolje jer teško sad ovako pogađati što sve točno može i nemože jer bi potrajalo. To ti isto ko da žensku nađeš i pitaš druge što ona možeU biti, rekli bi ljudi valjda koji su upoznati s njom na kratke staze al najbolje odmah sam sve u akciju što te zanima
![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
ma mali može sve,svaki dan nešto novo saznam na njemu,negdje sam gore pročito da nisu fotografije ok,nije točno,fotografije su super,bilo po danu ili noći i što me iznenadilo da je na jakom suncu fantazija ispala što niti sa jednim dosad nisam imo,kristalno čisto,sve 5
Frend mi ima taj mobitel i isto je zadovoljan... da, fotke su mu baš super i pune boja. Na suncu perfektne. Malo u mraku slabije zbog jedne led diode (meni na 820 ima dvije pa puno bolje ispadne). Al za tu lovu što se taj mobitel nađe...prva liga uređaj.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks