Lumia 1520 i Lumia 640 XL (ne obična 640) imaju baterije od preko 3000mAh dok 1520 ima još uvijek jednu od najboljih baterija na tržištu.
Interesuje me koja lumia ima najduze trajanje baterije ? Interesuje me 1320, 1520, 930, lumia 640. Bilo bi dobro da komentarisu korisniti navedenih modela. Planiram da kupim jedan od ovih modela, tel mi treba za razgovor i za surfanje internetom, igrice su mi nebitne.
Lumia 1520 i Lumia 640 XL (ne obična 640) imaju baterije od preko 3000mAh dok 1520 ima još uvijek jednu od najboljih baterija na tržištu.
Lumia 640XL ima bateriju od 3000 mAh. Ali ne treba smetnuti sa uma da ima i 5,7" ekran!
Ako razgovars na mob, dopisujes se (Viber ili WhatsApp) i malo surfas netom mozda ces dobiti oko 1.5 dan koristenja. Ako upogonis koju igricu racunaj oko 1 dan, sto je nekakav prosijek u danasnje vrijeme...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Al ipak je tu u pitanju dosta slabiji procesor i manja rezolucija ekrana na 640... Treba vidjeti kakvi budu rezultati, očekujem prilično dobre brojke![]()
Za obicnu lumiu 640 neznam, ali ti za 640XL govorim iz prve ruke...
Znaci, nekoliko poziva, dopisivanje preko Vibera i WhatsAppa, malo surfanje netom, snimanje koje fotke i baterija na kraju dana na 30-35%...
Recimo, za usporedbu, G2 uz isto koristenje na kraju dana ostane na 40-45% (mozda koji postotak vise)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Chitao sam i da lenovo p70 drzi dugo bateriju, steta toliko dobrih telefona ima a trajanje baterije im je slabo, dosadilo mi je svaku noc da stavljam tel na punjac.
11
Na Limiji 640 obicnoj koju ja imam izdrzi mi i po dan ipo konstantnog koristenja i sve vrijeme upaljenog wi fi i 3g
Bookmarks