Rotaciju postaviš sistemski ugašenu i staviš QuickPic za galeriju. QP je ionako bolji od većine galerija koje sam vidio. Možeš postavit da se rotira prema sistemskim postavkama, prema stvarnom stanju senzora, ili prema rezoluciji slike.
tražim neku besplatnu apk za slušanje glazbe da skida čim manje megabajta, sad na kompu i na mobu koristim prek browsera grooveshark http://html5.grooveshark.com/
ima i apk na GP ali je puna reklama..
neka preporuka sličnome?
Deezer? Mislim da ima probni period i mozes slusati free, samo ne znam ima li limita ili samo ubacuju reklame jer sam se odmah pretplatio. Na 3G ne trosi puno, a svu muziku koju slusas sprema na mob i kasnije ne trosi promet. Sam definiras velicinu cachea.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koja je ono najbolji app za praćenje potrošnje baterije i da vidim što mi najviše troši bateriju? Znam da je bilo već riječi o tome,ali pretraživač me ne sluša nešto.
Thx
edit:
Kakav sam glupan,pa ima cijela tema. Sad se sjetio... Tako da zanemarite.
Trebao bih ako netko ima stariju verziju tapatalk-a. Onu sa starijim UI-em. Yager je bio negdje upload-o,ali search mi ne izbacuje ništa.
Hoces 4.6.2 ili 4.9.3?
Kaj nije zadnja normalna verzija 4.9.5?
Bas su zasr..i s novim tapatalkom...
Ova dvojka mi je bolja (preglednija)
Vlastiti backup aplikacije.
4.6.2
Evo obje, sad vidio da su mi na Dropboxu:
https://www.dropbox.com/s/cns057b93v...4.6.2.apk?dl=0
https://www.dropbox.com/s/o22x1isg1h...4.9.3.apk?dl=0
Btw sve ima i na apkmirror
http://www.apkmirror.com/apk/tapatal...-apk-download/
Imam Android 2.3 i zanima me da li postoji koja bolja aplikacija od one tvornički ugrađene, za snimanje iz kamere.
Kad idem slikavati kamerom ima jedna odlična mogućnost a to je način fotografiranja (uzastopno) gdje aparat automatski pravi slike svake sekunde, ali sranje je šta to radi samo za stražnju kameru, a meni treba za prednju (za selfie)
Druga stvar šta kad idem snimati video (kamerom) snima samo stražnjom kamerom a meni treba prednjom.
Ima li koja aplikacija koja to može
Hmm.. ne mogu instalirat ni 4.9.5 ni 4.9.3.
Koja je posljednja verzija vibera prije verzije5.x? Od verzije 5 mi radi probleme
nadam se da znaš da prvo moraš deinstalirati novu verziju a onda staviti staru. i u postavkama google playa moraš deaktivirati automatsko ažuriranje jer će on odmah povući novu verziju..
Prije par dana sam nesto pokusavao na androidu 2.3 (nevezano uz kameru), al sam se dosta razocarao. Cak i one aplikacije koje su nekad radile na tom starom androidu sad cesto ne mozes instalirati; npr. vise nisu nove verzije kompatibilne, a starije nisu dostupne. Nesto mi se nudi na "google playu" ali bas ta verzija ne radi npr...
Tesko je odgovoriti na tvoje pitanje osim ako netko bas ima takav android i program koji tebi odgovara.
Ja bi ti savjetovao da proguglas koji su bolji programi za kameru, odes na play i probas redom dok ne nadjes dobar. Srecom aplikacija za android ne fali, pa udaraj...
Hmm.. u jednom trenutku, imao sam ovu verziju koju sad imam (2.x) i verziju 4, istodobno...
Ok, brisem staru verziju. Tnx
Ma probao sam ih u ova dva dana več dvadeset-k i nijedan nema to, za nevjerovat.
prije svega u opcijama google trgovine deaktiviraj automatsku nadogradnju.. jednom tjedno provjeriš nova ažuriranja i instaliraš ručno.
Trebam preporuku za launcher tipa Apex ili Nova...Novu su zbrljali s ovim LL stilom,a Apex povremeno stuca pa bi trebao brz,jednostavan launcher koji podrzava geste double tap i pinch to zoom.isprobao sam Hola i KK launcher i nisu me bas zadovoljili...
Ako nista nema onda cu opet na Trebuchet koji je siromasan opcijama,ali bar radi perfektno...
Pa kaj se neda maknut taj LL stil na Novi?
Koristim Apex samo i nikad ne štuca, savršeno radi već par godina.
Ma nemam pojma,ali zadnje verzije Nova ne rade bas najbolje.na OnePlus uzasno,a recimo na Mi3 savrseno.to je skroz cudno.Apex koristim i sad i najfluidniji je,ali opet ponekad stuca.mozda sam picajzla pa me bas zato zanima ima li sta bolje?
Picajzla si
Nema ništa bolje. Jedino oni Lollipop launcheri, al kad ne želiš LL look nema ništa drugo.
Bookmarks