Mislim da da, krenuo je Lolipop za S4. Preporuka je napraviti wipe data/cache iz recoverya nakon instalacije.
@cleaning lady
Odakleti ovaj updateza HT? Preko OTA?
Mislim da da, krenuo je Lolipop za S4. Preporuka je napraviti wipe data/cache iz recoverya nakon instalacije.
@target Hvala na savijetu! Daj za nas bedake postupak po koracima. Jel to znači brisanje svih podataka iz S4(uključujući slike i aplikacije)?
Ne ,ali mob mi je postao zesce sr*** od ovog
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Evo ovako. Ja sam na t mobilu (na zalost) ako to uopce ima ikakve veze. Skuzila kako maknuti pedalu sa lock screena ali mi uopce ne pokazuje sat (uzasno iritantno jer ga svaki put m9ram otkljucati da bih vidjela koliko je sati.. i sto zaboga znaci ovo ?
Zasto sada odjednom sistem memory ? Sto to znaci ?
Nece mi ofvarat stranicee.. niti mi pokazuje broj otvorenih tabova na internetu , a internet mi je požderan u tocno 5 dana
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:28 ----------
Aha a baterija traje oko 2 i pol sata
---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:28 ----------
I update mi je ponudio sam mobitel.. inace nikada
---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:30 ----------
Do sada nisam updateala mobitel
Ovo mi je prvi put... barem mislim ?? Zapravo ako sam i updateala ovaj cu zapamt zauvijek. Treci put upravo punim mobitel. Pozdrav svima...
http://androidflagship.com/400-boot-...-recovery-mode
Tu ima korake za ulazak u recovery. Da, sve s telefona se briše i vraća na tvorničke podstavke. Prvo paljenje traje malo duže i telefon izgleda kao kad je prvi put upaljen.
Ne mogu pojmiti da se prilikom update na novi firmware treba brisati sve sa telefona da bi to dobro prošlo. ****** onda i novi firmware ako te natjera na toliko posla, bolje ostati na starom.
Pa ja sam ostavila par slika i nista se nije pobrisalo
Ja nisam napravio wipe...sve radi normalno.
Ne mora se raditi wipe, ali je preporučljivo. Pogotovo kada ide veći upgrade gdje ima više promjena. Masu puta se pokazalo da telefon nakon wipea radi bolje, brže, bolja baterija, itd...
2 cleaning-lady: ako si radila samo update, bez wipea bilo iz telefona bilo iz recoverya onda je normlano da se ništa ne briše. Sam update uvijek zadržava sve podstavke i podatke na telefonu.
Ja ni ne znam sto je to recovery
Zato imas google.
OT: Meni je stock kit kat odlican,jedino sam radio root i uklonio gluposti i mob leti.
Jel netko proučio ovo http://androidxda.net/how-to-root-ga...tripping-knox/
Rootanje bez gubitka KNOX garancije?!
A sto je to google ?salim se naravno !
Znam sto je recovery ali nisam sigurna kako se radi![]()
Najprije procitaj o tome jer mozes zbrickat mob pa placat nekome sa ga vrati u zivot. Da ces ga dovest u nepopravljivo stanje,neces,al svejedno.![]()
Da li mi se isplati prelazak sa DBT regije na SEE (našu regiju). Ima li kakve koristi od toga u vezo Google Play Storea, signala i slično kada su naše mreže u pitanju?
Ja sam preuzeo nadogradnju, nista nije pobrisalo i sve radi kao sta je radilo jedino mi se nesviđa kako sad to sve skupa izgleda...vise mi se sviđalo kako je bilo, sad je kao na S 5
Pitanje:
Ako je moguce vratiti na predhodno stanje bez ovoga update ja bi rado to vratio ali je, mislim nemoguće...
Zadnji uredio batal : 27-04-2015 u 20:46
Pozdrav svima !!
Skinuo sam SEE Black Edition i sve radi ok, samo nema opciju pod " MOBILNA MREŽA " da se odabete LTE !!! Ima samo GSM, WCDMA. Na " goloj " SEE ima opcija za LTE.
pozdrav
neznam dali ima koga vise u vezi ove teme
imam samsung s4 GT-I9505 kupljen je u njemackoj i vec dvije godine je radio na vip kartici ali preko jucer mi je ponudio update i to sam napravio nakon toga nekoliko sati kasnije mob je zablokiraoi restartao se poslje tog nemoze se upalit prvo sam probao wipe chache data obrisat nije pomoglo onda sam factory reset napravio ni to nije pomoglo,onda sam skinuo sa sammobile za vip firmware i pokusao stavit sa odin kies vec imam od prije instaliran ,sa odin mi izbaci gresku pit particion neznam vise sta da radim , dali ima pomoci za to ili ga mogu bacit .molim vas ako tko zna sta i gdje trebam skinut koji firmware da ga ozivim,hvala vam unaprijed.
@bosko5
Skini njemacki DBT sofware lolipop 5.0.1
http://www.sammobile.com/firmwares/d...05OXAHPK1_DBT/
Flashaj preko odina a ne kiesa. Bootaj u download mode vol+ pow home pa onda confirm sa vol- dobar kabel i flashni. Ak ga mislis bacit, posalji ga meni
![]()
Probaj s drugim verzijama odina. Ne pali svaki samsung sa svakom verzijom odina. Pravi rom mora sjesti.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Onaj koji ti ponudi na stranici je dobar i obicno najnoviji..
Bookmarks