Kupi bon 160 i neces morat svake godine novu.
Meni je to bezveze da svake godine kupujem novu,jer dolazim skoro svake godine,tako da više volim da imam svoj broj,nego da svake godine kupujem novu.To je ok,ako dolazim jednom u ko zna koliko godina,ali ako dolazim često,onda mi je bolje da imam svoj broj.
Kupi bon 160 i neces morat svake godine novu.
Zadnji uredio NorthGate : 27-05-2015 u 03:32
Imas i mogucnost da uplatis 50kn dok si u Hr. i onda imas 60-75 dana (ovisno o operateru,a do 1.5. kada ce biti 90 dana) i nakon toga imas period do kada ti je kartica jos aktivna, mislim da ti je najduze aktivna na Simpi i VIPu, oko 270 dana. Tako da ce moci ozivjeti broj nakon 270+30=300 dana. Kod bonbona je to dosta kratko, mislim oko 3 mj.
Ako netko zna vise detalja neka napise jer sam ovo napisao "iz glave".
Ovo za aktivaciju vipme broja je istina. 6 mjeseci vrijedi racun od aktivacije.
Al to ne znaci nista onom forumasu kad vec ima aktiviran broj.. jedino da aktivira novi vip broj, al onda sljedece godine opet ima problem s nadoplatom.
Inace, imam tomato broj, prije ljetocanha nadoplatim racun s 50 kn. Kad istekne valjanost tog bona, cekam 250 dana i onda za par kn (mislim sa skinu 3kn, al nisam siguran), ponovo aktiviram broj koji onda vrijedi, cini mi se, 7 dana (mislim da je to opcija "ozivi racun" ili tak nekak).. i onda opet imam 270 dana na raspolaganju.. al ne treba mi toliko jer opet prije ljeta stavim 5o kn na racun i onda sve ispocetka.
Dakle, 50 kn jednom godisnje i to je to.
Tako je, do 1. svibnja, a nakon toga... Vidjet ćemo
Jos bolje ti je na Tomato mrezi. Uzmes 50kn (55), imas 60 dana. Nakon toga 270. Ukupno 330. 329 dan aktiviras opciju "ozivi racun" (tako nekako" i racun ti vrijedi jos 7 dana(tj aktivira se da ga mozes normalno koristit). To je 336 dana. Nakon toga imas opet 270 dana. Ukupno 606 dana (ili ako pazis na sat aktivacije, imas 607 dana) za 50 kn.
Bookmarks