Nadoplatom putem službene stranice operatera dobivas dodatne kune, ili ih dobiva onaj tko koristi t-mobile, vipme, tele2 koji nadoplacujes.
Ne razumijem smisao kupnje bonova putem kanala prodaje gdje se takve bonus/nagradne kune ne dobivaju.
Ćao svima, ja sam prvi put na forumu, pretražila sam forum ali nisam našla puno o ovoj temi. Živim u Austriji i htjela sam nadoplatiti bon jednom prijatelju u Hrvatskoj, pa sam pretražila internet i našla ovu stranicu:
http://www.fonmoney.com.hr
Htjela sam pitat da li je netko možda već koristio tu stranicu ili zna nešto o tome?
Hvala!
Nadoplatom putem službene stranice operatera dobivas dodatne kune, ili ih dobiva onaj tko koristi t-mobile, vipme, tele2 koji nadoplacujes.
Ne razumijem smisao kupnje bonova putem kanala prodaje gdje se takve bonus/nagradne kune ne dobivaju.
Ako živi negdje u inozemstvu kao što je rekla ta solucija nije moguća koju navodiš.
Kako mislis da nije moguće?
Naravno da je moguće!!!! Samo trebas imat kreditnui karticu...
Pa nismo u dvadedetom stoljeću.....
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Trebalo bi biti isto kao što i s našim karticama kupuješ vani u svijetu...
Možeš li napisati o kojem se operateru radi?
Osobno sam koristio Bonbonijeru i nisam imao problema, za tu stranicu do sada nisam čuo.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zašto ne bi? Visa je Visa, kao i maestro i MAsterCard i Diners.
A da, samo dostava je ogranicena na podrucje RH.
Imam austrijsku kreditnu karticu i probala sam kupiti Vip bon preko njihove sluzbene stranice ali koliko sam vidjela oni prihvacaju samo hrvatske kreditne kartice ...
Ma ne mozes biti u pravu....ako prihvacaju maestro , visu ili bilo koju drugu karticu onda ju prihvacaju bez obzira gdje je izdana!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
i da slučajno nije bila debitna a ne kreditna kartica ....
Bilo je ovako, ja sam unijela sve moje podatke i dotle je sve funkcioniralo ali kad sam kliknula na "plati" dosla sam na stranicu gdje je pisalo "nije moguce platiti" i nesto sa tehnickim problemima, i to mi se dva puta desilo, sada ne znam dali je to bilo jednostavno taj dan neki tehnicki problem ili dali je stvarno radi austrijske kreditne kartice.
Ali možeš li konkretno napisati O KOJOJ SE KREDITNOJ KARTICI radi? Visa/Mastercard/Diners/AmericanExpress ?
Da se riješi ova zavrzlama.
Webshopovi naših operatera prihvaćaju kreditne kartice izdane samo u Republici Hrvatskoj.
Kako sam odmah rekao![]()
Zadnji uredio yager : 16-05-2014 u 16:10
@NorthGate Na zalost to nije samo problem kod bonbona i Hr. isto tako sam ja imao potrebu nadoplatiti prepaid Telenor u Srbiji i isto nisu prihvatali (na web stranici) kred.karticu koja nije iz Srbije. :-(
To je baš bezveze...Ovako moram da molim stalno nekoga da mi uplati.
Kod nas bar za sitne novce možeš da produžiš valjanost kartice za godinu dana,mislim na Telenor i MTS,kod Vipa je 6 meseci mislim,dok u HR moram nekoliko puta godišnje da mi se ne bi ugasila kartica.
Mislim da se radilo o Mastercadu. Kod bonbona imas uplatu koja vrijedi 360 dana za 160 kn ( nije bas jeftino kao u Srbiji) ali je najjeftinije od ostalih operatera u Hr.
Zato turisti obicno uvijek kupe novu karticu. ;-)
Bookmarks