neznam kako očistiti Povjest.....? kako se briše ono sto je u povjesti ?
nemože
neznam kako očistiti Povjest.....? kako se briše ono sto je u povjesti ?
Ja imam dontpanic od prvoga dana na mobitelu i navigaciji i sa samim brisanjem povjesti sa uređajem nisam nikad uspio ili ne mogu da nađem opciju u što sumnjam ali sam to riješio na drugi način znači spojim uređaj ili mobitel na komp pa uđem u Dontpanic pa u dokument koji se zove download_store.txt i tu se vidi povjest i ono što mi ne treba jednostavno obrišem i samo spremim i to je to.
hvala ti mirkeclj..
ima li neko tko zna dali se moze to normalnim postupkom riješit..??
Hvala i bez panike![]()
Pa nije ovo nenormalan postupak jednostavno spojiš na bilo koji komp i za par sekundi gotovo a i zašto to brisati kad ništa ne zauzima na mobitelu ili navigaciji možda nekad dobro dođe sa se ponovno ne mora upisivati.
Zadnji uredio mirkeclj : 27-02-2015 u 21:04
Mirkeclj.... nisi polozio !
mozda ja nemam racunalo..![]()
E nisam na to računao da nemaš računalo,možda ima djevojka ili baba i djeda pa se kod njih posluži kratkotrajno![]()
Bimbony@
ovo je bilo malo neukusno sa tvoje strane !Mirkeclj.... nisi polozio !
mozda ja nemam racunalo..
ako nisi bio zadovoljan sa odgovorom , mogao si presutiti ili zahvaliti , jer tu smo samo da pomognemo ili pokusamo pomoci , ali postoji jos foruma mozda na drugima dobijes tocan i zadovoljavajuci odgovor !
tko zna mozda i ja sad ne polozim !? ali racunalo jos radi !![]()
Zadnji uredio zuzo : 27-02-2015 u 23:25
Da !
" ovo je bilo malo neukusno "
Svaki slijedeći komentar je nepotreban , ako nastavimo s ovakvim tonom , postovi će biti izbrisani ili tema zatvorena .
Tema je i dalje na raspolaganju korisnicima za : Mireo DONT'PANIC pitanja , nejasnoće , rasprava
Zadnji uredio walter66 : 28-02-2015 u 16:55
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozz
Koja je zadnja verzija mirea i koje su zadnje karte i kako ih skinuti/ubaciti ?
Samo 1.razred !
1'st class only !
Zanima me tko ima kupljne karte HR. Koliko mu je velika HR mapa?
ja imam original mapu HR i BiH-a kupljeno
croatia_mr_201306_eeu.2d.cpf-19.239 megabajta
croatia_mr_201503_eeu_cell.cpf-27.378 megabajta
uglavnom ovo drugo je mapa najnovija što imam a ovo prvo je 3 d i 2 d datoteke moram se sa njima čut da vidim ima li nova mapa i to je Dontpanic verzija 4.7.8
Uglavnom mapa za Hr je odlična ja sam je probavao svugdje i radi odlično a i kod mene u slavoniji ima sve nazive ulica jer sam ja njima prije par godina slao ispravak ulica i brojeva i sve su napravili i imam stalni kontakt sa mireom
Imam placenu kartu HR,.akazeda ima 29mb jbt....i poktenem navigacinu,ikao moram kupiti neki pro guidance ili kako se vec zove....kakve su im to gluposti? Nemres vise ni free voice skinuti.....
jel to skidaš na dontpanicu ili genius mape
Genius map
e genius mape su nešto drugo ako si imao kupljen dontpanic na uređaju a sada je genius mapa kontaktiraj sa njima u mireu pa ćeš viditi šta će ti reći ja sam na mobitelu imao tako isto i kad sam obrisao pa ponovno htio instalirati tražilo mi je da platim ali kad sam sa njima kontaktirao poslali su mi link za đabe cjelu evropu mi poslali i radi samo tako na mobitelu.
Ok. Hvala na savjetu,budem ih kontaktirao....,
Bookmarks