Meni normalno radi na Prestigiu PAP4500DUO, ali ako deinstaliram OfficeSuite, onda dobivam FC tako da najbolje ne dirati tvornički OfficeSuite.
Nemam DS mobitel , ali kažu da se Don't Panic normalno instalira na uređaj , SIM kartica mora biti u glavnom slotu , a mislim da je glavni onaj koji podržava 3G . (zavisi od uređaja) .
Ovako kaže Mireo: " A dual-SIM smartphone has 2 SIM card slots – a main one and an additional one. To ensure corerct installation and future performance of Mireo DON'T PANIC please make sure that, when the app is being installed, there is either a SIM card in the main slot (the additional slot may be empty or occupied), or there are no cards in either slot. Please do not try to install the app when only the additional slot is occupied. "
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Meni normalno radi na Prestigiu PAP4500DUO, ali ako deinstaliram OfficeSuite, onda dobivam FC tako da najbolje ne dirati tvornički OfficeSuite.
e jbg tako
ja rootao i pobrisao sve tvornicke programe.
al ne vidim kako bi office utjecalo na to da navigacija krene navigirati i onda stane.
weird.
i da, imam obje sim kartice unutra.
Probaj vratit na uređaj na početne postavke i reinstaliraj "Paniku" bez SIM2 , kad se sve posloži i registrira vrati karticu nazad .
Taj Office i meni nije jasan kakve veze ima s navigacijom , i šta znači to "onda dobivam FC"
Može biti da navigacija stane radi gubitka GPS signala ... Obično se ti mobiteli ne drže na nosaču nego po pretincima ili na sicu ...
Znam da nema nikakve logike, ali vjerujte mi, bez OfficeSuitea nikako ne radi.Inače, nakon kupovine mobitela uvijek isprobam sve živo i mrtvo da vidim što se sve s mobitelom može. Od raznih ROM-ova, rootanja, instalacije CWM-a, kojekakvih modova itd. Kad sam završio sa svime što sam htio, instaliram aplikacije koje mi trebaju i sve radi osim Mirea i još nekih aplikacija. Ubih se tražeći rješenja dok nisam sve vratio na stock i vidio da tako radi. Kasnije sam išao korak po korak i čim sam deinstalirao OfficeSuite, više ništa nije radilo, tih par aplikacija se stalno rušilo uz FC poruku. Što je najgore, ne pomaže vraćanje TBP backupa nego opet treba sve ispočetka napraviti, tj. vratiti stock ROM, rootati, staviti CWM, deinstalirati nepotrebne aplikacije osim, naravno, OfficeSuitea.
![]()
@domy_os , vjerujemo mi Tebi !
Ja sam pobrisao Face Book i Twiter i mobitel mi nije htio radit dok ga nisam vratio na tvorničke postavke .
Što se tiče mijenja sistema na uređaju , ROM_ovi , Rootanja , CVM i neznam što već se može s Androidom
nemam običaj ništa dirati , sve je na originalnom Stocku , ako program ne radi bez Rootanja uređaja , ignoriram
i instaliram nešto prikladnije . Ipak mislim da su proizvođači pametniji nego developeri koje te "prerađevine" rade.
U slučaju da mi nešto ne radi kako treba ili mi zastari uređaj , zamjenim s nekim novijim i boljim . Za sad sam
još na HOX_u i ne mislim mjenjati još neko vrijeme , na njemu sve vrti bez ikakva problema ...
*** Sad sam maknuo Office Suite , na telefonu i sve radi i "Panika" isto !
Zadnji uredio walter66 : 12-03-2014 u 20:52
primjetih da ne radi opcija Foursquare mjesta (Unable to contact the Foursquare servers. Please try again later.), kakva je situacija kod ostalih korisnika !??
Meni se čimi da ta opcija ne radi kod nas , to je nešto poput društvene mreže i komunikacije između korisnika .
Ne možeš se konektirati na tu mrežu , ako ne upišeš ili postaviš korektne servere za Foursquare .
Sumnjam da je Mireo to predvidio u svojim opcijama za "balkanizaciju" na kojoj mi živimo . U slučaju
da i radi , vjerovatno se treba i posebno plaćati ili kupiti na "Market_u"
About Foursquare !
Foursquare Labs, Inc., is a location-based social app, used by 40 million people
worldwide. With Foursquare, people can check in to exchange travel tips and to share
their location with friends. More than 1.5 million businesses use the Foursquare
Merchant Platform, which helps businesses maintain and cultivate their valuable
customer base. Foursquare performs analytics across more than 4.5 billion total check-ins,
with millions more being added every day. The company, with 160 employees, is based
in New York City, New York, with offices in London, England and San Francisco, California.
ma ne frende, to je radilo do prije nekih 10 dana, tipa klikneš na svoju poziciju i onda ti izbaci sva mjesta (poi) koja su u tvojoj blizini, a netko ih je stavio na tu Foursquare mrežu. Preko te opcije sam našao dosta stvari koje nisam mogao s onom standardnom opcijom POI u blizini
Jasno mi je , nemam Mireo na mobitelu nego na klasičnoj navigaciji bez pristupa internetu , tako da ne mogu isprobati ...
Ta mreža zna imati ovakve probleme , možda radi preopterećenosti ili neznam sve čega još : "500 Server Error When Using Foursquare API"
To kod mene radi u Dontpanicu na LG F6 mobitelu kad kliknem na moju poziciju izbaci mi sve što ima u blizini Poi.
@Mirkec ,
to uglavnom rade sve navigacije , ne samo Mireo , samo se ne zove Foursquare i sumnjam da ova mreža služi za to , prije će biti za neko dopisivanje između korisnika ili obavjesti na cesti .
Ima li netko problem s nestajanjem karata s kartice? Trenutno mi je od cijele Europe ostala samo Slovenija. Nemam pojma zašto se to događa već na trećem mobitelu. Svaki puta moram skidati 4 GB karata, već me živcira...
@domy_os
Na kojem mobitelu i koja navigacija ?
Nije da ne piše...
Također mi je isti problem bio i na Motoroli Defy i Samsung Galaxy S.
Hvala nas slikovitom objašnjenju !
Skin na Forumu "Bijela kava" ne prikazuje ime telefona ispod Avatara ili Nick'Name_a (vratio na "Default skin" i sad vidim koji telefon imaš) .
Neznam rješenje , možda je vrijeme da promjeniš SD karticu , tako nešto se događa kad je neispravna , možda i Ti poput većine premještaš
istu karticu s starog na novi telefon ili si vezan ID_om i registracijom Mireo_ve aplikacije ili karata .
SD kartica je OK, s ničim drugim nemam problema osim s Mireom. Naravno da se aplikacija veže za ID, kako bi inače skužila da sam kupio karte i ponudila download?
Skinuo sam 3d panorama,al kad imam navigaciju upaljenu nigdje mi se ne pokazuje panorama,di da ukljucim to,nemogu naci? Hvala
Za koji navigacijski program je ta 3D Panorama koju si "skinuo" ?
Za mireo bas njegovu navigaciju,instalirao sam iz trgovine njihove....
Neznam , nisam nikad kupovao s njihove trgovine , imam jedan uređaj s kojim sam dobio Mireo Don't Panic , ali ima samo "Balkanizaciju" (5-6 država) , a pošto mi je to nedostatno izbrisao sam ga i ako sam imao besplatnu nadogradnju i stavio normalnu navigaciju "iGO Primo" . Imao sam problema i sa Mireom , morao sam ih zvati , pa oni pošalju licence , zatim ne odgovara , jer sam promjenio SD karticu , koja ima drugi ID . Kartica s kojom sam dobio Mireo je bila od 2 GB .
Pošto si kupio Mireo aplikaciju , i 3D opciju zovi njih ili im pošalji e-mail i objasni situaciju , ali ne samo u dvije riječi kao što si postavio pitanje na Forumu .
http://www.mireo.hr/hr/
koliko ja gledam njihov dučan preko iphone aplikacije
U ponudi imaju
Maps
Premium POI
Voices
3d buildings
Live Traffic
Comedian Voices
niti traga 3d panorama
ducan je isti.. to je in-app kupnja
Pervan glas je recimo badava, i 3d building su badava, kao i voice od ostalih jezika
Karte su naravno svako malo up-to date, ovisno koju kupis, ali zato ako kupis samo HR, možeš dokupiti i ostale države ili skup država
Premium poi nema ništa korisno za nas (grčka only)
Live traffic isto samo za zapadni EU, kod nas ništa.
3d building kako sam rekao badava, a kod nas se vidi zagreb, ostalo nit nisam tražio, Čakovec naravno da nema
A sad opet da se vratim na 3d panorama.. neznam gdje je to skinuo, ali mireo to nema u ponudi. Ima navigon i to radi samo onima koji imaju legalno, haknuto/krekirano ne radi.
Zna možda ko dal se može u aplikaciji postaviti da prikazuje konstantno ograničenje brzije, a ne samo u slučaju dok se prekorači?
Bookmarks