Pa pitaj u banci. Vidiš da su ti oni blokirali kupnju.
A koliko novaca ti ostane da kupiš predmet? Mora ostati više od 45kn da bi kupnja prošla.
kupovao 100 puta sad mi napiše ovo... We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-6366. This happened because it has been denied by the card issuer.
i ima love gore
imao ko kada ovo?
Seriously?
Pa pitaj u banci. Vidiš da su ti oni blokirali kupnju.
A koliko novaca ti ostane da kupiš predmet? Mora ostati više od 45kn da bi kupnja prošla.
kod mene na pbz ziro napravim kupovinu, ostane mi par lipa/kuna i sve prodje. Svakako se obrati banci ili provjeri valjanost kartice.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni je na visi bilo dolar-dva vise nego racun i proslo je.
To ovisi o iznosu onog sto kupujes. Npr, za 2 dolara, trebao sam imst oko 2.10 , 2.15.. za 20 dolara, mislim da sam trebao imat vise od 21.. na kraju, sve se poravna, al kod kupnje treba imat nesto vise. Zasto, ne znam...
vjerojatno nemaš dovoljno love. i meni se je to dešavalo.
hvala nije bilo dosta love zbog pretvaranja valute bla bla sad je ok![]()
Seriously?
i tak je i meni bilo... na kraju je ispalo da mi je falilo par kuna....![]()
ujutro opet ista stvar imam 22,50 kn a stvar koju želim je 7,00kn i neće odem u banku, još uplatio dodatno 100kn i opet odbija sad probam navečer možda da se sve ohladi opet neće joooj zaba luda
jel ima kakav limit pri kupovini?
Seriously?
I 22kn bi trebalo biti dovoljno.
Jesi siguran da je ukupna cijena tolika? Mozda je postarina velika (nailazio sam na stvari s cijenom od par $, a shipping 20-ak $
meni se je to javljalo ako doista nisam imao dovoljno love na računu. drugih razloga nije bilo.
Istekla kartica?
--
. [Lejzermaster]
Meni je znalo tako "zaštekati".
Imam premalo "viška", probam platiti- odbije karticu.
Dodam 20- odbije.
Dodam još 50- odbije.
Dodam još 100- odbije.
Probam drugi dan- odmah prođe.
A nekad mi se znalo i normalno- prvi put odbije, nadoplatim 10 kuna- prihvati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako radiš puno manjih kupovina u jednom danu, moj savjet ti je da artikle "bacaš" u košaricu i da inda istovremeno platiš više stvari odjednom ..
nema limit za sumu koju plaćaš, već iz sigurnosnih razloga ZABA zna ograničiti broj transakcija u kratkom periodu ... pa ti se onda desi točno to što si napisao ..
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Bookmarks