Imam pitanje iako vijerujem da tu ne pripada.Na koji nacin kupujete iz vana?Dali treba nekakva posebna kartica ili devizni racun.Imam samo klasicni Maestro tekuci racun.Hvala.
za sada imam samo dobra iskustva s e-bay kupovinom, tek jedna glupost mi nije došla ali toliko je sitan iznos da mi se nije dalo prepirati
kupovao i iza amerike neke majice, bilo s popustom i bez shipinga, tako da se svakako isplatilo
a interesantno mi je što kad sam kupio set punjača za iphone 5 iz kine, pošiljka mi je do zagreba brže došla nego paket iz splita
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
Imam pitanje iako vijerujem da tu ne pripada.Na koji nacin kupujete iz vana?Dali treba nekakva posebna kartica ili devizni racun.Imam samo klasicni Maestro tekuci racun.Hvala.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
@author
Ja sam u erste banci otvorio devizni racun i tu karticut registrirao na paypalu. Preko internet bankarstva si prebacim iznos koji mi treba kad nesto kupujem i to ti je to.
Tako je,paypal se veze na taj devizni racun. A sto se tice prebacivanja,ja si na netbankingu izaberem valutu koju hocu kupit i to je to.
Imam deviznu karticu i kupujem direktno bez povezivanja s paypalom i sve uredno funkcionira
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
kartice mogu biti razne, ali povezane s paypal-om, nije nuzno da je devizna, banke ionako rade internu konverziju novaca ne bi li sto vise na istoj zaradili... jer u hrvata se kupovina moze obavljati jedino u kunama. ;-)
ako koristite Paypal, onda ste vjerojatno dobili mail u kojem piše da više nema pending balance za nas
to znači da ako primite lovu, da će ona biti dostupna odmah.
Potvrdjujem, jucer mi je dosao mail s tom obavjesti
Tko rano rani, zajebo je pjetla
takoder. bilo je i vrijeme!
Dobio jucer neki paketic iz Kine i postar mi naplati 5.10 kuna. Kaze da naplacuju kineze od sad. Zvao sam postu informacije pa kaze da je seller poslao kao small paket i da moram platiti tih 5.10 kuna.
Jel vi placate kaj postaru?
--
. [Lejzermaster]
Da, 4 i pol kune.
Sjetio si me, moram se zaletjet do pošte da mi ne dostavljuju te pakete više i da ih sam podižem na pošti.
Bemu, neki put ta dostava košta više nego item kojeg kupim![]()
Prvi glas, ali mene ionako nikad nema doma kada on dođe pa preuzmem u pošti.
Da, novo uvedeno. Te male pakete naplacuju 5kn dostavu paketa.
Ak ne zelite, otidjite u postu i recite im da ne nose nego da vam ostavi papiric pa sami otidjete po to.
Onda su meni lagali u posti. To je njihova naknada, a ne naknada od sellerea od kojeg sam kupio paket. Jer kao oni meni rekli da to seller salje kao small paket pa se naplacuje. Ali reko ja sam njemu platio postarinu vec. Kao da moram s njim vidjeti. Ma fali posti valjda lovepa su uveli naknadu..
--
. [Lejzermaster]
Ma lazu i naplacuju a kuka se da propadaju.Ljudi pa nikakvo cudo koliko se te birokracijske gamadi tovi u svim firmama.
A kaj se tice kupovine dao sam si napraviti Viza karticu koja je vezana uz moj tekuci racun,zenska mi kazala da se naplacuje nekakvih 5 kn po transakciji,bilo kupovina ili primanje novca.
Symbian & Windows Mobile
Ja naručio PS3 igru iz Kine. Kakva je tu sad procedura? Prošle godine za memoriju za komp i futrole mob nije se ništa naplaćivalo, isto iz Kine!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Prvo su ukinuli dostavu malo većih paketa na određene poštanske urede u gradu pa sam za svaki k morao ići u centralnu poštu. Sada ovo... Dabogda ih Tisak pojeo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Vezano je za državu, konkretno ovdje državljane RH.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ako nisi dobio mail, onda ništa od toga.
Imam jos pitanje pa tko moze pomoci.
Napravio sam si paypal racun,on mi je sad vezan uz Viza karticu koja mi je pak vezana uz moj tekuci racun. Sad me muci kako ili dali to ide automatski da prebacim novac na paypal racun. Uzeo sam paypal jer ima stvari koje su mi povoljnije nego samo uz deviznu karticu.
Probao sam citati uputstva ali mi je to englesko s---e sve stavilo na sugavi engleski cim je navedena hrvatska,iako sam se prijavio na njemackoj stranici od paypal. Google prevoditelja necu ni da koristim jer je to srot.
Symbian & Windows Mobile
Mislim da nemas razloga prebacivati na pay-pal novce. Pay-pal ti je sad vezan za tu kraticu i to je to. preko netbankinga si prebacis koliko love trebas i piči...
Neka me netko isparvi,mozda nisam dobro skuzio kaj trebas![]()
E ovo sa netbanking ne kuzim,gledao sam na svojoj poba stranici i tu mi nikaj ne nudi. Ajd neka netko pomogne tko zna dali se novac automatski uzima sa Viza kartice od paypal-a.
Symbian & Windows Mobile
Da, automatski ide.
Bookmarks