Možda ćemo dobiti W10M na taj dan![]()
Možda ćemo dobiti W10M na taj dan![]()
Livestream počinje u šest sati po našem vremenu.
LINK
https://www.youtube.com/watch?v=9v73H8MY4IQ
Ako netko nije stigao gledati ili ako hoće ponoviti kaj je vidio
Po meni je sustav ubojica. Konačno dobre funkcije koje bi me mogle navući na WP.
P.S.
Svi na prezentaciji imaju macbookove haha
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Ali i dalje nema KONKRETNIH informacija.
Ode privatnost do kraja u PM
Nitko te ne tjera da koristiš te funkcije.
Meni s druge strane je Cortana super jer ne budem ovisio samo o mobu kaj se tiče remindera, alarma itd.
I da, MS je rekao da je upgrejd sa Win7 / Win8 na Win10 besplatan godinu dana nakon službenog izlaska Windowsa 10. Nakon upgrejda Windowsi ostaju zauvijek i stalno besplatni, nema pretplate, vraćanja na staru verziju nakon godinu dana itd.
Chris Weber:
Windows 10 has been designed to run well on today’s Lumia phones. Like any upgrade to a new operating system, not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware. Our goal is for the majority of the Lumia phones running Windows Phone 8 and 8.1 to join the Windows ecosystem along with an expected hundreds of millions of PCs, tablets and other devices running the next generation of Windows.
mene najviše zamina desktop verzija.. koristio sam taj preview prije par mjeseci al je bio buggav.. falilo drivera, falilo pol toga..
kad izađe stabilna verzja za stolno računalo,odmah ide gore..
Zanima me kakav ce bit WP10
Ako se pokaze dobrim, mozda ga zamjenim sadasnjim androidom
Kakvi su prvi dojmovi?
Bookmarks