Been there, done thatJbga, trebalo bi ponoviti, slazem se.
Javio se pravi
Been there, done thatJbga, trebalo bi ponoviti, slazem se.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ahahahh legendo
kad ćeš ti u naše krajeve?
Bolje pitaj kada cu >sam i slobodan< u zg.. Prvo, ne da mi se uzimati slobodne dane samo za miting. Drugo, uzet cu slobodne dane i doci ali isto tako napraviti sto stvari kad sam vec gore, onako, usput i jer bi trebao![]()
Nije da u medjuvremenu nisam bio u zgu, mislim da sam bio pisao po forumu, dunno
[insert_something_related_to_ingress] je u ZGu
![]()
Slusa se ASOT 697 ....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
pokušavam shvatiti što je to Tagger second class :/ to sam dobio...
Seriously?
Tagirao si teme![]()
Koja čast pa tako sam dobar i cukreni i nisam lijen pa sam dobio zastavicu baš lijepoloool
Ja sam tu od 2005g sad mi se sjetili dat zastavicu looooooool a krv sam pišao nekada ovdjeDD
zekim se ipak sam sretan![]()
Seriously?
Samo najgori stari forumski šljam obitava a mnoge ne razumijem šta pričaju.Šta vam je djeco?
@ Compov: Ti si dobio posljednju zastavicu kad si se sjebo s majicama i zato je dosad nisi mogo dobit al reko trudi se momak pa nek mu jedna....rc:
Baš lijepo hehe![]()
Seriously?
Ajme, majiceit's been a long time... haha
Treba ih podijeliti na mitingu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam je svojevremeno dobio pa me zabole jelte...lazi:
Evo na poslu brojim vrijeme kad ću doma
Legnem u dva-tri ujutro i spavam do podne već skoro dva mjeseca.Gledam astro show jer ne mogu zaapat. Ovo nisu istine koja muda prodaju ove kokoši s viskom,svijećama i bežičnim prijenosom energije....
Jel ih i zoves?
Uz toliku količinu prilično dobrih stranih kanala (valjda imaš neku kablovsku), ti našao baš astro. Pa đe ćeš većeg dreka.
Pa radije bi gledao beskonačnu odjavnu špicu HRT3.![]()
Radije si skini... ovaj, "posudi" neku seriju ili film s neta pa to gledaj nego da trošiš moždane vijuge na onakve gluposti... Također imaš opciju "dokumentaraca"![]()
U kasnim satima zna biti finih dokumentaraca...![]()
Na TV1000 pogotovo
U sobi imam samo antenu i DVB-T prijemnik pa sam ogranicen. Nikad nisam prezalio onaj "screensaver" s RTL 2 gdje gori vatra. Tolika je kriza da ni za drva nemaju. Dajte ozbiljno neki screensaver sad usput s vatrom ako znate.![]()
Bookmarks