Mira, ljubavi, darova i tih gluposti. Odnosno ugođaja. Hrana je ok.
E da, muka mi je i od onih s drugog foruma koji mi pune inbox i traže prijedlog moba za dar.
Mi na Badnjak, ali ne vidim zašto ne i prije.
Od kojeg dijela, akoj?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mira, ljubavi, darova i tih gluposti. Odnosno ugođaja. Hrana je ok.
E da, muka mi je i od onih s drugog foruma koji mi pune inbox i traže prijedlog moba za dar.
Otpratio zaručnicu na posao... kupio 6pack mlijekaza 28kn... sada malo daviti ovaj forum
![]()
Seriously?
Ja složio vent na grafi umjesto 12V da radi na 7V, slušam Charlesa Mingus-a i pijem čokoladno mlijeko...
Yep, nije toliko produktivno i zanimljivo but it's something!![]()
Ma gonite se!Ja učim o Turingovim strojevima trenutno.
Hmm, ne znam, nesam školovala
Mislim, znam za Turingov test ali nisam u toj materiji.
Nego, sad baš gledam - 8 godina sam na ovom forumu. Osjećam se staro![]()
Kontao sam da si ti računarac...
Informatika, ne bavimo se mi takvim stvarima... Mislim, ja bar znam neke osnove osnova, dovoljno za razumijevanje dok 90% ekipe ne zna ni to...
Blaženi TVZ :\
Jbg, ja studiram matematiku(i računarstvo) pa slušam to. -.-
Zadnji uredio akoj : 05-01-2015 u 03:23
Ni na računarstvu se to ne radi (na FER-u ima cijeli predmet o tome)
Ali meni je bilo zanimljivo- iako sam se, paradoksalno, skoro uvijek morao boriti da ne zaspem![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Na poslu![]()
Seriously?
Na bolovanju vec skoro dva mjeseca. Spavam do podne ko međed i ne radim ništa.
Pilonidalni sinus se zove. Visok od trtice do guzne rupe da izvineš. Otvorena rana dva prsta široka i isto toliko duboka. Slike necu stavljat.![]()
Na rogatog si se nabo?
Brz oporavak želim!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U bemti, nisam smio guglati
Nadam se da budeš bolje što prije![]()
Hvala momci!
Rekoh da nije lijepo ni za vidjet ni za osjetit.
27.11 sam operiran i od tad se mučim sa sjedenjem i ležanjem ali sada je mila majka šta je bilo prvih 20-ak dana. Sad normalno sjedim a onda nisam mogao sjest kako treba jer se trebalo namještat a ustajanje boli ko svi vrazi. Rana se do pola već zatvorila a ne smije ju se šivat već mora bit otvorena pa je malo zahebano dočekat skoro i 3 mjeseca da se zatvori. Po mojoj procjeni neće ranije...
Brz oporavak!
![]()
registrirao se prije 9, neaktivan zadnje tri godine... šta ima ljudi?
ispravka zadnjih 5 godina :/
Došao vidjet što ima kažeš
@Mario92 - super mi je bila ona piva kad smo bili. Još se smijem doživljajima
@yager mhm, ja kada sam odstupio symbian je bio na tronu, a sad...![]()
Sada ni ne postoji![]()
postoji kod mene u džepu kolekcija belle bugova u metalno plastičnoj kutiji na kojoj piše NOKIA N8jbt pa čak se i kamera pokvarila a o bugovima i svemu ostalom da se napise treba novi forum cijeli osnovati
PS šta je ovo, nemam te fensi sličice iznad imena ni ta dva "loading bara" ispod imena svi to imaju, sta je to uopste?
Ajmo miting! #trololo
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks